T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Buitenschilderwerk in Deventer

De buitenkant van je huis heeft veel te verduren. Regen, wind en zon kunnen ervoor zorgen dat de verf gaat bladderen, het houtwerk gaat rotten en de uitstraling van je huis vermindert. Het is daarom belangrijk om regelmatig buiten schilderwerk uit te laten voeren. Hieronder lees je hoe Voortman Schilderwerken je kan helpen om je huis er weer als nieuw uit te laten zien.

Professioneel advies

Voortman Schilderwerken heeft jarenlange ervaring in het schilderen van de buitenkant van huizen. Onze vakmensen kunnen je voorzien van professioneel advies over welke kleuren het beste bij jouw huis passen en welke verfsoort het meest geschikt is voor jouw situatie. Zo ben je verzekerd van een resultaat dat aan al jouw wensen voldoet.

Hoogwaardige materialen

Bij Voortman Schilderwerken werken we alleen met hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat het schilderwerk langer meegaat en dat je minder snel opnieuw schilderwerk hoeft uit te laten voeren. Daarnaast zorgt het gebruik van hoogwaardige materialen voor een mooier eindresultaat.

Houtrotreparatie

Als het houtwerk van je huis aangetast is door vocht of schimmel, is het belangrijk om dit te laten repareren. Voortman Schilderwerken kan ook houtrotreparaties voor je uitvoeren. Onze vakmensen hebben hiervoor de juiste kennis en materialen in huis, zodat het houtwerk weer in topconditie komt.

Gevelreiniging

Het kan zijn dat de gevel van je huis er na verloop van tijd minder fris uitziet. Dit kan bijvoorbeeld komen door aanslag van algen of mossen. Voortman Schilderwerken kan ook gevelreiniging voor je verzorgen. Zo ziet de buitenkant van je huis er weer als nieuw uit.

Laat je huis er weer als nieuw uitzien met buiten schilderwerk van Voortman Schilderwerken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Bescherming tegen weersinvloeden

Het weer in Nederland kan behoorlijk onvoorspelbaar zijn. De ene dag schijnt de zon volop, terwijl het de volgende dag hard regent. Dit heeft invloed op de staat van je huis en het schilderwerk. Een goede laag verf biedt bescherming tegen deze weersinvloeden. Het voorkomt dat het houtwerk gaat rotten, dat er vochtplekken ontstaan en dat er schimmelvorming optreedt.

Verhoogt de waarde van je huis

Een goed onderhouden huis heeft een hogere waarde dan een huis dat er verwaarloosd uitziet. Als je regelmatig schilderwerk uitvoert, zorg je ervoor dat je huis er fris en verzorgd uitziet. Dit kan bijdragen aan een hogere verkoopwaarde van je woning.

Voorkomt hogere kosten op de lange termijn

Als je te lang wacht met het uitvoeren van schilderwerk, kan dit leiden tot hogere kosten op de lange termijn. Als het houtwerk begint te rotten, moet dit worden vervangen en als er vochtplekken ontstaan, kan er schimmelvorming optreden. Dit zijn allemaal zaken die op de lange termijn meer geld kosten dan het tijdig laten uitvoeren van schilderwerk.

Hoe Voortman Schilderwerken je kan helpen