T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Waarom regelmatig schilderwerk essentieel is voor het behoud van je woning.

Je huis is waarschijnlijk een van je meest waardevolle bezittingen en het is belangrijk om het goed te onderhouden. Eén van de belangrijkste manieren om dit te doen, is door regelmatig schilderwerk uit te voeren. Hieronder lees je waarom dit zo belangrijk is en hoe Voortman Schilderwerken je hierbij kan helpen.

Bescherming tegen weersinvloeden

Het weer in Nederland kan behoorlijk onvoorspelbaar zijn. De ene dag schijnt de zon volop, terwijl het de volgende dag hard regent. Dit heeft invloed op de staat van je huis en het schilderwerk. Een goede laag verf biedt bescherming tegen deze weersinvloeden. Het voorkomt dat het houtwerk gaat rotten, dat er vochtplekken ontstaan en dat er schimmelvorming optreedt.

Verhoogt de waarde van je huis

Een goed onderhouden huis heeft een hogere waarde dan een huis dat er verwaarloosd uitziet. Als je regelmatig schilderwerk uitvoert, zorg je ervoor dat je huis er fris en verzorgd uitziet. Dit kan bijdragen aan een hogere verkoopwaarde van je woning.

Voorkomt hogere kosten op de lange termijn

Als je te lang wacht met het uitvoeren van schilderwerk, kan dit leiden tot hogere kosten op de lange termijn. Als het houtwerk begint te rotten, moet dit worden vervangen en als er vochtplekken ontstaan, kan er schimmelvorming optreden. Dit zijn allemaal zaken die op de lange termijn meer geld kosten dan het tijdig laten uitvoeren van schilderwerk.

Hoe Voortman Schilderwerken je kan helpen