Gemiddelde beoordeling


5star
4star
3star
2star
1star

Deze score is berekend op basis van 27 reviews die geschreven zijn.

Plaats zelf een beoordeling!
Fam. Rondeel

16-08-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Wij zijn erg tevreden over de diensten van Voortman Schilderwerken. Zij hebben de buitenkant van ons huis geschilderd, een gemeentelijk monument met sierhoutwerk en klossen e.d. Geen gemakkelijke klus, maar alles is vakkundig uitgevoerd en we zijn erg blij met het resultaat. Erg vriendelijke schilders bovendien en daarnaast kom je zelden een bedrijf tegen dat zo netjes zijn afspraken nakomt en duidelijk en prettig communiceert. Kortom: zeer tevreden!

Annelies Huisintveld

19-03-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Keurig werk. Goede communicatie. Kwaliteit en prijs uitstekend. Vriendelijke personen.

Ricardo Hogendoorn

16-01-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Divers schilder en sauswerk laten verrichten door Voortman schilderwerken. Komt afspraken na en levert uitstekend werk af. Zeer tevreden, nogmaals bedankt! Echte aanrader.

Rodney Evers

07-01-2021

5star
4star
3star
2star
1star

Een zeer goed bedrijf, levert goed werk af!

Juan Franco

05-01-2021

5star
4star
3star
2star
1star

stucwerk en schilderwerk laten uitvoeren door deze firma.
vakwerk geleverd.
planning liep zoals afgesproken.

Wij raden Voortman schilderwerken aan.

Fam. Franco

Martin Verhoeven

29-12-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Goed werk geleverd.
Zeer tevreden
Plus punten : goede afspraken, de jongens overleggen alles en werken netjes

Gertjan Hindrik

23-10-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Wij zijn echt super tevreden over de diensten van Voortman schilderwerken. Wij hadden een woning gekocht uit 1901 deze heeft hij zeer netjes in de verf gezet. Vanaf begin tot eind heeft hij ons keurig op de hoogte gehouden en meegedacht over kleuren etc. Hij komt zijn afspraken van begin tot eind na. En heeft ons gecompenseerd in werk dat uiteindelijk niet nodig bleek te zijn maar wel was afgesproken.

Thera Hengeveld

30-09-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Zeer prettig bedrijf. Goede adviezen, eerlijke communicatie en waar voor je geld! Zeer strak werk geleverd!

Luciano *

21-07-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Voortman schilderwerken gevraagd voor een offerte. En Galed kwam hem die zelfde week nog maken. Na akkoord te hebben gegeven op de eerlijke prijs. Zijn Galed en zijn team begonnen. En wat die had beloofd heeft die waar gemaakt in 1 woord vakwerk 👍

Soner Demir

25-06-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Top werk verricht. Tot in details alles goed afgewerkt. Het keetje spreekt voor zich. Iedereen geeft complimenten.

Fam Dijkstra

25-04-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Onze opdracht aan schildersbedrijf ‘ Voortman schilderwerken ' was, alle binnenwanden van ons nieuw opgeleverde huurappartement te verven. Volgens het advies van de schilder zou dat alleen een succes kunnen worden als de wanden eerst met glasvlies behangen zouden worden. De wanden waren niet verfklaar maar slechts behangklaar opgeleverd. Het advies hebben we opgevolgd en het moet gezegd: het resultaat is uitstekend te noemen. Er hangt dan natuurlijk wel een hoger prijskaartje aan, maar het resultaat is er dan ook naar! Daarom: alle lof voor het geleverde werk!

cynthia shoemaker

13-04-2020

5star
4star
3star
2star
1star

5 ruiten door Voortman laten plaatsen. prima werk, komt afspraken na en zijn beleefde jonge mannen.
Nogmaals bedankt.

Raymond Dirksen

02-04-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Bij de eerste kennismaking met Galed had ik gelijk een goed gevoel. Hij komt deskundig over en is duidelijk in zijn communicatie. Hij heeft absoluut waar gemaakt wat we samen hadden afgesproken.Ook de mensen waar hij mee werkt zijn toppers ! Nogmaals bedankt Galed en zijn team . En voor de volgende klus zijn jullie weer mijn eerste keuze 👍🏻🥊🙏🙌🏻

Fam Bouwman

25-03-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Galed en zijn team zijn een zeldzaamheid. Ze verstaan hun vak, ze ontzorgen je, staan ten alle tijden achter hun werk, denken mee en informeren je tijdens het werk. Niet geheel onbelangrijk dat ze ook in zijn voor een lekkere bak koffie en een praatje. Ze hebben bij ons binnen- en buitenwerk geschilderd naar alle tevredenheid. Het werk kan je zeker toevertrouwen. De volgende keer weten we Galed Voortman weer te vinden. Ga zo door mannen! Dus mensen twijfel niet en laat Galed Voortman het schilderwerk bij je doen, dan krijg je waar voor je geld.

Patricia Stap

11-03-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Mooi werk geleverd, afspraken na gekomen en een scherpe prijs

Ronald Ter haar

10-03-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Voortman schilderwerken benaderd. Voor een klus aan ons huis. Galed kwam bij ons de klus bekijken. Wij hadden gelijk een goed gevoel bij Galed. En dit gevoel bleek overigens goed te kloppen wat een strak werk leveren de mannen! Werken keurig, denken goed mee over situaties. De prijs was netjes niks op aan te merken. En zeer beleefde jongens

Tot de volgende klus heren

robbie ssssss

02-03-2020

5star
4star
3star
2star
1star

We hikte er jaren tegenaan, maar nu is ons schilderwerk weer als nieuw. Vriendelijk en vakkundig geholpen, hadden we dit maar eerder gedaan. Aanrader!

Gerrit Van enkel

08-01-2020

5star
4star
3star
2star
1star

Voortman bij ons afgelopen week de woonkamer keuken en trappenhal gesaust. Netjes werk afgeleverd een uitstekende prijs. En het zijn leuke vlotte jonge mannen, een gezellige aanwezigheid! Jongens bedankt en tot de volgende keer!
Groet
Gerrit en Anique

peter kappert

31-10-2019

5star
4star
3star
2star
1star

houtrot reparatie aan het kozijn laten uitvoeren door Voortman, daarna netjes het kozijn geschilderd. ziet er weer netjes uit bedankt en tot de volgende keer.
Groet peter

Claudia Kooke

17-10-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Ondanks het rare regenachtige weer tussen de buien door mooi werk afgeleverd. Ziet er weer netjes uit. Volgend voorjaar mogen ze (bij hopelijk beter weer) de voorkant van mijn huisje onderhanden nemen. Tot dan heren.

Tom Van der swan

12-10-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Galed werkt zorgvuldig, netjes en snel, houdt zich aan afspraken en levert prachtig en degelijk schilderwerk. Communiceert duidelijk en is zeer prettig in de omgang. Een vakman die ik van harte aanraad

Ruben Schoppert

22-07-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Door voortman alles binnen laten sausen en buiten zijn de kozijnen weer super strak
Zeker een aanrader. Zeer goeie afspraken en goed werk voor een goeie prijs
Echt top!

Robbin Hulshof

18-06-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Het hele huis laten doen door voortman schilderwerken uiterst netjes werk afgeleverd!

Zeer tevreden!

Marieke en Frits Den hoven

23-05-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Ons gehele huis laten schilderen door Voortman schilderwerken. Werkt netjes. Communicatie top niks op aan te merken, kwaliteit wat het bedrijf levert ook super.

Willem Zaalberg

30-04-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Voortman schilderwerken heeft bij ons binnen glasvlies geplakt in het hele huis en alles gesaust. Ziet er strak uit, werkt netjes en komt zijn afspraken na. Een realistische prijs werd gehanteerd. Topwerk bedankt jongens!

Marieke postma

16-04-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Professioneel, aan de afspraken gehouden, goeie advies gegeven. Heel blij mee. Aangeraden.

Ron Jansen

05-03-2019

5star
4star
3star
2star
1star

Echt vakwerk. Binnen de geplande tijd alles perfect afgewerkt en op de afgesproken datum klaar. Een aanrader voor iedereen !

Offerte aanvragen