Buitenland

Meer dan alleen schilderwerk

Schilderwerk buiten Nederland

Wij zijn niet alleen in Nederland actief maar ook in het buitenland. Het is belangrijk dat het schilderwerk professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op

Niet alleen in Nederland

Europa

Wilt u uw woning of pand laten schilderen in het buitenland? Dat is voor Voortman schilderwerken geen enkel probleem! Wij zijn actief in heel Europa en helpen u graag met uw schilderwerken. Ook bieden wij al onze andere diensten aan in Europa! 

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 53 klanten

Voortman schilderwerken

Vakkundig & proffesioneel

U kunt ons inschakelen voor werkzamen buiten Nederland. Wij zullen eerst telefonisch contact hebben om een afspraak in te plannen. Onze professionele vakmensen komen naar u toe en zullen de werkzaamheden professioneel en vakkundig uitvoeren. Onze schilders zijn opgeleid en hebben jaren ervaring met zowel schilderen als de overige werkzaamheden. Voor iedere klus in en om uw huis/pand kunt u erop vertrouwen dat ‘onze mannen’ de beste kwaliteit leveren.

Schilderwerken

Houtrot reparatie

Kitten & glaszetten

Traprenovatie