Glasvliesbehang

Uw behang is ons belang

Wat is glasvliesbehang

De behangsoort (glas)vliesbehang wordt, net als het alternatief glasvezelbehang gemaakt door het samenpersen van glasvezels. In tegenstelling tot glasvezelbehang is glasvliesbehang volledig glad en heeft het dus geen patroon. Dit maakt dit soort behang uitermate geschikt als alternatief voor stucwerk.

Kwaliteit boven kwantiteit

Proffesionele materialen

Bij Voortman schilderwerken gebruiken wij enkel en alleen professionele producten. Zo werken wij in het geval van glasweefsel met speciale machines. Met deze machines brengen wij de lijm rechtstreeks aan op het glasvezelbehang, zodat er minder lijm in de muur wordt gezogen. Hierdoor hecht het glasvezelbehang beter en zorgt dit voor een optimaal drogingsproces, met een strakke muur als resultaat.

Onze specialisten zijn ware pioniers te noemen. Toen glasvezel nog niet eens in het woordenboek stond, stonden wij al aan de voet van een ware rage onder deze behangsoorten. Met 9 jaar in het vak waren wij namelijk de eerste die met dit gladde en prachtige materiaal aan de slag gingen. Aan ervaring dus geen gebrek!

Specifiek & vakkundig

Geen scheuren

Glasvliesbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestucte of betonnen wanden. Daarom is het ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatiewoningen. Kleine scheuren en barsten in uw wand zijn verleden tijd. Voor een perfect glad resultaat is vakmanschap en professioneel materiaal vereist. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig vliesbehang en afwerkingsproducten, zorgen wij dat uw wanden lang mooi en stootvast blijven. Met vliesbehang worden uw muren behalve stevig ook duurzaam, hygiënisch en krijgen ze weer een prachtige uitstraling. Daarnaast is ons 200 grams glasvliesbehang allergievrij, doordat organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af

Wat u moet weten

Glasvliesbehang aanbrengen?

Overtuigd van de voordelen van glasvliesbehang? Deze behangsoort is een uitstekend alternatief voor stucwerk, de uitstraling is bijna niet te onderscheiden. Bij Voortman schilderwerken kunt u kwalitatief glasvliesbehang naadloos laten aanbrengen. 

Let op: het is belangrijk dat de ondergrond behangklaar is. In de nieuwbouw wordt dit gedaan door de aannemer. Bij twijfel kunt u altijd terecht bij onze behangers. Aan de hand van een foto of video kunnen wij u helpen.

Schilderwerken

Houtrot reparatie

Kitten & glaszetten

Traprenovatie