Glasvliesbehang

Uw behang is ons belang

Wat is glasvliesbehang

De behangsoort (glas)vliesbehang wordt, net als het alternatief glasvezelbehang gemaakt door het samenpersen van glasvezels. In tegenstelling tot glasvezelbehang is glasvliesbehang volledig glad en heeft het dus geen patroon. Dit maakt dit soort behang uitermate geschikt als alternatief voor stucwerk.

Kwaliteit boven kwantiteit

Proffesionele materialen

Bij Voortman schilderwerken gebruiken wij enkel en alleen professionele producten. Zo werken wij in het geval van glasweefsel met speciale machines. Met deze machines brengen wij de lijm rechtstreeks aan op het glasvezelbehang, zodat er minder lijm in de muur wordt gezogen. Hierdoor hecht het glasvezelbehang beter en zorgt dit voor een optimaal drogingsproces, met een strakke muur als resultaat.

Onze specialisten zijn ware pioniers te noemen. Toen glasvezel nog niet eens in het woordenboek stond, stonden wij al aan de voet van een ware rage onder deze behangsoorten. Met 9 jaar in het vak waren wij namelijk de eerste die met dit gladde en prachtige materiaal aan de slag gingen. Aan ervaring dus geen gebrek!

Specifiek & vakkundig

Geen scheuren

Glasvliesbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestucte of betonnen wanden. Daarom is het ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatiewoningen. Kleine scheuren en barsten in uw wand zijn verleden tijd. Voor een perfect glad resultaat is vakmanschap en professioneel materiaal vereist. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardig vliesbehang en afwerkingsproducten, zorgen wij dat uw wanden lang mooi en stootvast blijven. Met vliesbehang worden uw muren behalve stevig ook duurzaam, hygiënisch en krijgen ze weer een prachtige uitstraling. Daarnaast is ons 200 grams glasvliesbehang allergievrij, doordat organismen zich niet in de ondergrond kunnen nestelen.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 53 klanten

Wat u moet weten

Glasvliesbehang aanbrengen?

Overtuigd van de voordelen van glasvliesbehang? Deze behangsoort is een uitstekend alternatief voor stucwerk, de uitstraling is bijna niet te onderscheiden. Bij Voortman schilderwerken kunt u kwalitatief glasvliesbehang naadloos laten aanbrengen. 

Let op: het is belangrijk dat de ondergrond behangklaar is. In de nieuwbouw wordt dit gedaan door de aannemer. Bij twijfel kunt u altijd terecht bij onze behangers. Aan de hand van een foto of video kunnen wij u helpen.

Schilderwerken

Houtrot reparatie

Kitten & glaszetten

Traprenovatie