T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Voortman Schilderwerken is een erkend & gecertificeerd schildersbedrijf

Diverse projecten

Welkom op de projectpagina van ons schilderwerk aan de Goeman Borgesiusstraat in Twello. Hier presenteren wij met trots de transformatie van een prachtig vrijstaand huis, waarbij onze expertise en aandacht voor detail duidelijk zichtbaar zijn. Blader door de fotogalerij om te zien hoe wij dit mooie pand hebben voorzien van een frisse, nieuwe uitstraling die zowel modern als tijdloos is. Dit project illustreert perfect ons vermogen om de charme en het karakter van een woning te versterken met hoogwaardige schildertechnieken en -materialen.

Foto's van het project

Onze werkzaamheden tijdens dit project

Bij Voortman Schilderwerken hebben we onlangs het buitenschilderwerk van een prachtig vrijstaand huis in Twello voltooid. Dit project omvatte het schilderen van muren, kozijnen, deuren en daklijsten, waarbij elk aspect zorgvuldig werd aangepakt om zowel de esthetiek als de bescherming tegen weersinvloeden te verbeteren.

We begonnen met het grondig reinigen en voorbereiden van alle oppervlakken. De kozijnen en deuren kregen extra aandacht om zeker te zijn van een duurzame afwerking. Na het schuren en primen, brachten we hoogwaardige verf aan die niet alleen mooi oogt, maar ook lang mee gaat.

Het resultaat is een visueel aantrekkelijk en goed beschermd huis dat klaar is om weer jaren mee te gaan. Dit project illustreert onze toewijding aan kwaliteit en detail bij Voortman Schilderwerken.

Enthousiast geworden over dit project?

Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in Deventer. Met een werkgebied in heel Nederland vol prachtige karakteristieke panden en een breed scala aan opdrachtgevers hebben wij een efficiënte en hoogwaardige manier van werken. Voortman schilderwerken is een ambachtelijk en veelzijdig schildersbedrijf in Nederland dat staat voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid.