T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Kitten en glaszetten

Ervaren glaszetters

Deskundig advies

Als het gaat om Kitten en glaszetten kijken we altijd naar het beste glas en kit voor jouw situatie.
Doordat we ervaren glaszetters en schilders in huis hebben, kunnen we het glas plaatsen en direct de kozijnen schilderen. 
Zo ziet jouw raamwerk er strak uit.

Glaszetten in Deventer

Advies op maat

Nieuwbouw & renovatie

In nieuwbouw wordt door ons veelal glas geplaatst in houten buitenkozijnen. In verband met regelgeving wordt momenteel HR++ glas geplaatst (hoog rendement glas). De handeling is meestal globaal sponning schoonmaken, celband plakken, glas plaatsen met eventueel rooster en daarna afkitten. Bij een nieuwe stal, schuur of tuinhuis zonder isolatiedoelstelling wordt door ons veelal enkelglas geplaatst.

Het vervangen van enkel glas door isolatieglas;
Bij nieuwere bestaande kozijnen is het vaak mogelijk om het enkelglas te vervangen voor isolatieglas. Omdat wij er toch nieuwe glaslatten en neuslatten voorplaatsen kunnen we het er direct op aanpassen. Zijn de sponningen niet geschikt (meestal bij oudere huizen) dan frezen wij ze met een speciale frees uit.

Kitten of vernieuwen

Kitwerk

Kitwerk langs de beglazing moet volgens de glasplaatsing normen en garantievoorwaarden geregeld worden geïnspecteerd om lekke ruiten en verrotte kozijnen en glaslatten te voorkomen.
Dus bij kitonthechting snijden wij gedeeltelijk of de gehele kitrand langs het glas eruit om het daarna van nieuwe te voorzien.

Kitten in Deventer

We kitten of vernieuwen ook sanitair kit in badkamers, wc, keukenbladen, etc. en ook dilatatievoegen voor muren en vloeren.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af

LEt op

Glas breuk of lekke ruit

Bij glas breuk kunnen we snel reageren. We komen bij u opmeten en in overleg wordt het glas geplaatst. Enkelglas is vaak op voorraad isolatieglas duurt meestal wat langer, maar dan plaatsen wij ook wel een noodvoorziening.
Lekke ruiten komt ook vaak voor. Deze meten we op, bestellen een nieuwe en komen we hem plaatsen. Meestal vervangen we dan ook de glaslatten in verband met beschadiging. De oude ruit nemen we weer mee.

Vraag een offerte aan voor onze Kitten en glaszetten services. Wij zijn voornamelijk actief in en rondom DeventerZutphen en Apeldoorn + 50km. 

Buitenschilder in Deventer - Laurens Rambonnet

Schilderwerken

Schildersbedrijf houtrot herstellen Zwolle

Houtrot reparatie

Glaszetten in Deventer

Kitten & glaszetten

Traprenovatie