T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak maken op locatie? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk afūüĎĆ
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af

3 jaar op rij Top Pro op Trustoo

We zijn trots om te delen dat we nu al drie jaar achter elkaar de Trustoo PRO award hebben ontvangen. Deze award krijg je niet zomaar; het betekent dat we consistent topkwaliteit leveren. Dankzij deze erkenning horen we bij de allerbeste dienstverleners op Trustoo. Onze inzet en kwaliteit worden dus niet alleen door onze klanten, maar ook door Trustoo gezien en gewaardeerd!

Je kan ons profiel bezoeken via deze link. 

De Betere Schilder

We zijn trots dat we het keurmerk ‘Betere Schilder’ hebben. Dit betekent dat we echt goed zijn in wat we doen: schilderen op topniveau. Het keurmerk laat zien dat we kwaliteit en vakmanschap serieus nemen. Dus als je het beste wilt, ben je bij ons aan het juiste adres!

 

VCA in de praktijk keurmerk

We hebben een VCA-certificaat. Dat betekent dat we altijd veilig en gezond werken. Het is een teken dat we zorgen voor onszelf, elkaar en natuurlijk voor jou. Dus bij ons weet je zeker dat het werk niet alleen mooi, maar ook veilig wordt gedaan!

 

OnderhoudNL Garantie

We beschikken over de OnderhoudNL Garantie. Dit laat zien dat we voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen die zijn opgesteld door de Stichting AF-Erkenningsregeling. Hierdoor weet je zeker dat ons werk altijd aan de strengste kwaliteitseisen voldoet en dat je kunt rekenen op uitstekend vakmanschap!

 

Veelgestelde vragen

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Vraag een offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak maken op locatie? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.