T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Onderhoud schilderwerk

Jaarlijks

Onderhoud schilderwerk

Weinig mensen weten dat maar liefst 80% van de onderhoudskosten van een woning uitgaan naar kosten voor schilderwerk en dakonderhoud. Wanneer u de juiste aandacht geeft aan dit specifieke onderhoud, dan is de kans een stuk kleiner dat u ineens voor grote uitgaven komt te staan.

Onderhoudwerkzaamheden

Onderzoeken & oplossen

Het onderhouden en bijhouden van schilderwerk is één van de specialismes van Voortman schilderwerken. We kijken hierbij verder dan enkel en alleen de staat en glans van het schilderwerk. Onze vakmensen kijken ook naar de bouwkundige staat van bijvoorbeeld kozijnen, deuren en dorpels. Meer dan eens is ligt hier de oorzaak van schade door houtrot.

Signaleren is één, het probleem vakkundig oplossen en behandelen is twee. In verreweg de meeste gevallen kunnen onze ervaren en vakkundige medewerkers de problemen op relatief eenvoudige wijze oplossen. Mocht het probleem toch groter blijken te zijn, dan kunnen wij zorgen voor een timmerman die schades aan kozijnen, deuren en onderdorpels kan verhelpen.

Wij staan voor u klaar

Hulp nodig?

Uiteraard kunt u Voortman schilderwerken inschakelen op het moment dat er onderhoud gepleegd moet worden aan het schilderwerk van uw woning of appartement. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor periodiek onderhoud. Voor meer informatie, vragen of voor het direct maken van een afspraak neemt u contact met ons op.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af

Ervaring en professionaliteit

Onderhoudsadvies

Als uw woning of pand mooi in de verf is gezet, wilt u natuurlijk dat dit zo blijft. Goed onderhoud is daarom nodig, dit kan voor zowel binnen als buitenschilderwerk de levensduur verlengen. Daarom geven wij u graag het juiste onderhoudsadvies. Gedegen onderhoud laat de woning of het pand zijn waarde behouden en voorkomt dat er in de toekomst geen onverwachte kosten zijn. Zelf kunt u ook het een en ander doen aan de onderhoud van de schilderwerken.

  • Maak uw schilderwerken ongeveer twee keer per jaar schoon
  • Loop het schilderwerk zo nu en dan is na op vuil, scheurtjes, vocht etc.
  • Laat een professionele schilder het tijdig bijwerken
  • Ventilatie is belangrijk voor de afvoer van vocht en vuil

 

Schildersbedrijf Voortman schilderwerken staat voor u klaar als uw schilderwerk onderhoud nodig heeft. Ons gespecialiseerde vak team kan grote en kleine onderhoudswerken voor u uitvoeren. Wij komen bij u langs om de actuele staat van de schilderwerken te analyseren. Daarna stellen wij een plan op zodat uw schilderwerken weer stralen en er als nieuw uitzien.

Buitenschilder in Deventer - Laurens Rambonnet

Schilderwerken

Schildersbedrijf houtrot herstellen Zwolle

Houtrot reparatie

Glaszetten in Deventer

Kitten & glaszetten

Traprenovatie