T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Over ons

Al 9 jaar lang

Voortman schilderwreken

Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in Deventer. Met een werkgebied in heel Nederland vol prachtige karakteristieke panden en een breed scala aan opdrachtgevers hebben wij een efficiënte en hoogwaardige manier van werken. Voortman schilderwerken is een ambachtelijk en veelzijdig schildersbedrijf in Nederland dat staat voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid. 

 

Wij denken graag met u mee

Vakmanschap & duurzaamheid

Wij hechten groot belang aan vakmanschap en duurzaamheid. Met ons kunt u duidelijke afspraken maken zodat de uitvoering van de werkzaamheden gesmeerd lopen. Wij gebruiken alleen topproducten van vooraanstaande producenten.

Bij uw offerte aanvraag komen wij na afspraak altijd langs om het werk op te nemen en te inspecteren op gebreken. Op deze manier kunnen wij u vooraf een duidelijke specificatie van de te verwachten kosten aanbieden.

Buitenschilder in Deventer - Laurens Rambonnet

Schilderwerken

Schildersbedrijf houtrot herstellen Zwolle

Houtrot reparatie

Kitten & glaszetten

Traprenovatie

Wij vertellen graag wat wij kunnen

Bekijk onze animatievideo

Kwaliteit op nummer een

Meer dan een schilder

We werken op een andere manier dan veel andere schildersbedrijven uit de regio. Wij willen ons onderscheiden. Door steeds weer onze processen te verbeteren en door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers kunnen wij het werkproces continu optimaliseren. Onze kwaliteit staat op nummer een en daar geven wij garantie op.