T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

oNS vERHAAL

Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in Deventer. Met een werkgebied in heel Nederland vol prachtige karakteristieke panden en een breed scala aan opdrachtgevers hebben wij een efficiënte en hoogwaardige manier van werken. Voortman schilderwerken is een ambachtelijk en veelzijdig schildersbedrijf in Nederland dat staat voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

10 jaar geleden alleen begonnen

Voortman Schilderwerken begon 10 jaar geleden als een droom van een zzp’er met niets meer dan een oud busje en een passie voor perfectie. Van die bescheiden start is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig schildersbedrijf met meer dan 8 toegewijde medewerkers. Met ruim 1200 succesvol afgeronde projecten hebben we een reputatie opgebouwd die ons trots maakt. Voortman Schilderwerken is niet zomaar een naam; het is inmiddels een begrip in Deventer en omstreken. Onze groei weerspiegelt onze toewijding, kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten. Jouw vertrouwen is onze inspiratie, en we kijken ernaar uit om nog vele jaren de kleurrijke dromen van onze gemeenschap waar te maken!

1277+

Voltooide projecten

8+

Medewerkers

Wij zijn Voortman Schilderwerken

Voortman Schilderwerken is meer dan een schildersbedrijf in Deventer; het is een team van vakmensen die hun expertise en liefde voor het vak delen. Onze uitgebreide ploeg staat klaar om elk project, groot of klein, met precisie en zorg aan te pakken. Met jarenlange ervaring bieden we een breed scala aan diensten, zoals schilderwerk (zowel binnen als buiten), stukwerk, PVC vloeren, traprenovatie, en nog veel meer.

We begrijpen dat elk huis en elk bedrijfspand uniek is, en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Ons team werkt nauw samen om oplossingen te bieden die passen bij jouw stijl, behoeften en budget. Bij Voortman Schilderwerken draait alles om kwaliteit en tevredenheid, en onze groeiende lijst van tevreden klanten in en rond Deventer getuigt van onze toewijding.

Waar blinken wij in uit

onze diensten

Buitenschilder in Deventer - Laurens Rambonnet

Schilderwerken

Schildersbedrijf houtrot herstellen Zwolle

Houtrot reparatie

Glaszetten in Deventer

Kitten & glaszetten

Traprenovatie

Glaswezelbehang-aanbrengen

Glasvliesbehang

Stucadoor-31-500x332

Stucwerk

shutterstock_1512689903_klein_0

PVC Vloeren

voortmanschilderwerken - onderhoudswerkzaamheden

Onderhoud

Onze projecten

Bij Voortman Schilderwerken zijn we trots op de projecten die we hebben gerealiseerd. Van gezellige gezinswoningen tot indrukwekkende bedrijfsruimtes, onze projecten vertellen een verhaal van vakmanschap, toewijding en aandacht voor detail. Elk project is een unieke kans om onze vaardigheden en creativiteit te tonen, en we benaderen het met dezelfde zorg en enthousiasme, ongeacht de grootte.

Onze portfolio bevat een gevarieerde mix van schilderwerk, zowel binnen en buiten met de hoogste standaard van kwaliteit. Het resultaat? Tevreden klanten en ruimtes die stralen met vernieuwde energie en schoonheid.

Neem een kijkje naar onze projecten en zie zelf hoe Voortman Schilderwerken het verschil kan maken. 

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af

Bekijk onze animatievideo over onze werkwijze

Veelgestelde vragen

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-17117084

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Neem contact op

Heb je vragen? Wil je met ons praten? Bel of mail ons. We helpen je graag!