Particulier

Wij helpen u

Particulier schilderen

Bent u particulier eigenaar van een of meerdere woningen? Dan wilt u uw kostbare bezit uiteraard deskundig laten onderhouden. Voortman schilderwerken helpt u graag verder.

Kwaliteit en vakkundig

Resultaat telt

Door het klimaat in ons land en de weersinvloeden die dit klimaat met zich meebrengt, hebben onze woningen en gebouwen onderhoud nodig. Daarnaast ziet een goed onderhouden huis er natuurlijk ook mooier uit. Door uw huis eens in de zoveel tijd te laten verven, blijft de kwaliteit van het pand gewaarborgd. Daarnaast kan het schildersbedrijf van Voortman ook worden ingeschakeld om oude woningen en gebouwen in een hedendaags jasje te steken. Dit doen wij door nieuwe kleuren verf op buitenmuren, kozijnen en deuren aan te brengen.

Schilderbedrijf Voortman schilderwerken maakt gebruik van een gespecialiseerd verfbestek om de klimaatinvloeden in ons land het hoofd te bieden. Door onze jarenlange ervaring te combineren met verf van professionele verfleveranciers, zorgen wij ervoor dat uw woning of gebouw de best mogelijke laag verf krijgt. Met deze handelswijze garanderen wij zowel duurzaamheid als een mooi eindresultaat, geschikt voor elk weertype.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 53 klanten

Schilderwerken

Houtrot reparatie

Kitten & glaszetten

Traprenovatie