T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

PVC vloeren

Wij leggen

Pvc vloeren voor u

Pvc-vloeren zijn een uitstekend kunststof alternatief voor laminaat- en parketvloeren. Het product wordt geleverd in stroken of tegels, zowel met als zonder groef. Het materiaal heeft door de kleuren een natuurlijke uitstraling en is niet van echt hout te onderscheiden. Door deze natuurlijke uitstraling past de vloer in bijna elk interieur en kunt u het gemakkelijk combineren.

Vloeropties

Waarom kies je voor PVC?

De PVC vloer wordt door steeds meer mensen ontdekt. En dat is ook niet zo gek want de PVC vloer heeft u veel te bieden. PVC vloeren zijn namelijk uitzonderlijk duurzaam, sterk, eenvoudig te onderhouden, zeer stabiel en stil. PVC staat erom bekend geluiddempend te werken, het verminderd dus omgeving- en contactgeluiden. PVC is tevens zeer geschikt in de combinatie met vloerverwarming.

PVC vloeren zijn dankzij de huidige technieken niet of nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. Waarschijnlijk heeft u al tal keren over een PVC vloer gelopen zonder dat u het in de gaten had.

Advies en installeren

Ondervloer

In de meeste gevallen kan de ondervloer gewoon geëgaliseerd worden. Als de ondervloer echter een groot verloop heeft (>3 mm), zeer onregelmatig is of bijvoorbeeld van hout is dan dient er een speciale ondervloer geplaatst te worden. En bij grote afwijkingen zoeken we naar de juiste oplossing. Deze zijn er in diverse varianten, afhankelijk van het probleem dat opgelost moet worden. Ook zijn er ondervloeren die minimaal 10dB geluidsreductie geven, vaak een verplichting bij appartementen. Wij kunnen hierin een advies geven, leveren de ondervloeren en onze vakmensen zorgen voor een perfecte installatie.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af

Al 15 jaar lang

PVC vloer leggen

Eerst wordt de ondervloer geschikt gemaakt voor het leggen van de PVC vloeren. Voor het egaliseren wordt er vaak een primer opgebracht, voor een betere hechting. Als er wordt geëgaliseerd, dan moet deze laag drogen. Wij gebruiken tegenwoordig sneldrogende middelen, waardoor vaak de dag erna al de vloer gelegd kan worden. De laag egaline wordt licht opgeschuurd, waarna de PVC stroken en tegels verlijmd kunnen worden (met speciale PVC – lijm).

Buitenschilder in Deventer - Laurens Rambonnet

Schilderwerken

Schildersbedrijf houtrot herstellen Zwolle

Houtrot reparatie

Glaszetten in Deventer

Kitten & glaszetten

Traprenovatie