PVC vloeren

Wij leggen

Pvc vloeren voor u

Pvc-vloeren zijn een uitstekend kunststof alternatief voor laminaat- en parketvloeren. Het product wordt geleverd in stroken of tegels, zowel met als zonder groef. Het materiaal heeft door de kleuren een natuurlijke uitstraling en is niet van echt hout te onderscheiden. Door deze natuurlijke uitstraling past de vloer in bijna elk interieur en kunt u het gemakkelijk combineren.

Vloeropties

Waarom kies je voor PVC?

De PVC vloer wordt door steeds meer mensen ontdekt. En dat is ook niet zo gek want de PVC vloer heeft u veel te bieden. PVC vloeren zijn namelijk uitzonderlijk duurzaam, sterk, eenvoudig te onderhouden, zeer stabiel en stil. PVC staat erom bekend geluiddempend te werken, het verminderd dus omgeving- en contactgeluiden. PVC is tevens zeer geschikt in de combinatie met vloerverwarming.

PVC vloeren zijn dankzij de huidige technieken niet of nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden. Waarschijnlijk heeft u al tal keren over een PVC vloer gelopen zonder dat u het in de gaten had.

Advies en installeren

Ondervloer

In de meeste gevallen kan de ondervloer gewoon geëgaliseerd worden. Als de ondervloer echter een groot verloop heeft (>3 mm), zeer onregelmatig is of bijvoorbeeld van hout is dan dient er een speciale ondervloer geplaatst te worden. En bij grote afwijkingen zoeken we naar de juiste oplossing. Deze zijn er in diverse varianten, afhankelijk van het probleem dat opgelost moet worden. Ook zijn er ondervloeren die minimaal 10dB geluidsreductie geven, vaak een verplichting bij appartementen. Wij kunnen hierin een advies geven, leveren de ondervloeren en onze vakmensen zorgen voor een perfecte installatie.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 53 klanten

Al 15 jaar lang

PVC vloer leggen

Eerst wordt de ondervloer geschikt gemaakt voor het leggen van de PVC vloeren. Voor het egaliseren wordt er vaak een primer opgebracht, voor een betere hechting. Als er wordt geëgaliseerd, dan moet deze laag drogen. Wij gebruiken tegenwoordig sneldrogende middelen, waardoor vaak de dag erna al de vloer gelegd kan worden. De laag egaline wordt licht opgeschuurd, waarna de PVC stroken en tegels verlijmd kunnen worden (met speciale PVC – lijm).

Schilderwerken

Houtrot reparatie

Kitten & glaszetten

Traprenovatie