Schilderwerk binnen

Wij hebben oog voor de klant

Geweldig schilderwerk

Voortman schilderwerken levert kwalitatief, fraai en proffesioneel binnen schilderwerk met tradioneel schilderwerken.

Werkwijze

Wij denken met u mee

Een doordachte werkwijze, nauwkeurige voorbereiding en een oog voor detail tijdens de uitvoering zijn de belangrijkste uitgangspunten die we bij elk project toepassen. Omdat we vaak in bewoonde huizen werken is een goede voorbereiding heel erg belangrijk! Wij realiseren ons namelijk dat we in uw prive omgeving aan het werk zijn en houden hier uiteraard rekening mee.

Het belangrijkste is dat u zicht prettig blijft voelen in uw huis gedurende onze aanwezigheid. Door onze werkomgeving zorgvuldig af te dekken blijven vloeren en meubels tijdens de werkzaamheden goed beschermd. Tijdens het schuren maken wij altijd gebruik van stofafzuiging en zetten we luchtfilters in die de verspreiding van stof in andere delen van het huis minimaliseren.

Toe aan vernieuwing in huis?

Schilderwerk

Er zijn diverese redenen om uw binnenschilderwerk te vernieuwen. Ziet u bijvoorbeeld verkleuringen, blaasjes barsten of krasjes op het schilderwerk? Of bent u toe aan een frisse look van uw huiskamer, kantoor of een andere ruimte?

Wat de reden ook is, wij zorgen ervoor dat uw binnenschilderwerk er weer prachtig uitziet. 

Of het nu gaat om het schilderen van houtwerk bij trappen, raampartijen, ornamenten of werkzaamheden aan wanden of plafonds. Voortman schilderwerken heeft ruime ervaring op het gebied van binnenschilderwerk bij huizen, scholen en zorginstellingen, 

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 53 klanten

Wij staan voor u klaar

Deskundig advies

Met binnenschilderwerken ziet je woning er netjes en verzorgd uit! Schilders raden aan om binnenschilderwerken om de zeven jaar te herhalen. Schilder je bijvoorbeeld de living in een mooie lichte kleur of ga je juist voor een opvallende accenten muur? Onze specialisten geven u graag advies!

Schilderen is onze passie

Binnen schilderwerk

Wilt u de woonkamer laten schilderen of de trap voorzien van een nieuwe verflaag? Schakel dan een schildersbedrijf in voor de binnenschilderwerken. Je bent bij Voortman schilderwerken verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en krijgt deskundig advies over de mogelijkheden!

Schilderwerken

Houtrot reparatie

Kitten & glaszetten

Traprenovatie