Schilderwerk Buiten

Actief in heel nederland

Buitenschilderwerk

De ervaren schilders van ons schildersbedrijf verrichten in Deventer en omgeving al vele jaren werkzaamheden op het gebied van schilderwerk. Niet alleen voor het schilderwerk aan de binnenkant van uw woning/pand schakelt u ons in; wij helpen u ook graag met uw buitenschilderwerk.

Deskundig advies is erg belangrijk

Zelf aan de slag of uitbesteden?

Er komt veel kijken bij het schilderen van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. Niet alleen moet u beschikken over het juiste verfmateriaal, maar ook over schuurmateriaal en steigers. Bovendien is een juiste voorbewerking cruciaal om het schilderwerk lang mooi te houden. Het belangrijke aspect wat u daarna nog moet inbrengen is tijd.

Heeft u zelf de juiste vaardigheden, het juiste materiaal en de benodigde tijd? Dan kunt u zelf aan de slag gaan. Heeft u dat niet? Schakel dan onze vakmensen in!

Specialist in schilderen

Van kozijn tot hek

Veel mensen denken bij buitenschilderwerk aan kozijnen verven. Maar ons dienstenpakket omvat zoveel meer! Denk bijvoorbeeld aan:

  • kozijnen schilderen;
  • deuren verven;
  • buitenmuren;
  • schuur;
  • hekken;
  • dakgoten.
Voortman schilderwerken in Deventer

Onze vakschilders zijn veelzijdig en voeren niet alleen de schilderwerkzaamheden uit. Of het nu gaat om hout rotreparaties of om het schuren van uw deuren. Wij bieden u een totaalpakket!

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af

Goed om te weten

Belangrijke zaken

Het is belangrijk om regelmatig schilderonderhoud te laten uitvoeren.
Dit beschermt namelijk tegen de negatieve weersinvloeden, waar uw pand erg onder te lijden heeft.
Om uw woning in optimale conditie te houden, en zo ook de waarde van uw pand intact te laten, kunt u het laten schilderen door de buitenschilders van Voortman schilderwerken. Kwaliteit en vakmanschap maken dat uw pand er weer prachtig uitziet en optimaal beschermd is.

Schilderwerken

Houtrot reparatie

Kitten & glaszetten

Traprenovatie