T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Solliciteren

Ben jij een kei in vakwerk op maat? Heb jij oog voor kwaliteit? Weet jij opdrachtgevers blij te maken met goed onderhoud? Heb jij zojuist drie keer ‘ja!’ gedacht? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zoeken per direct:

Ervaren schilders | Fulltime

mailto:info@voortmanschilderwerken.nlWij zijn Voortman schilderwerken en wij zijn gevestigd in Deventer.   

Waarom solliciteren bij Voortman Schilderwerken? Hier zijn enkele belangrijke redenen die jouw keuze kunnen beïnvloeden:

Vakmanschap en Kwaliteit: Sluit je aan bij ons team van ervaren professionals die trots zijn op het leveren van uitstekend schilderwerk. Bij Voortman Schilderwerken krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en je expertise te vergroten in een omgeving die vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan.

Transparante Communicatie: We geloven in duidelijke communicatie als sleutel tot de beste resultaten en een positieve werkcultuur. Bij Voortman Schilderwerken sta je er nooit alleen voor; je kunt rekenen op collega’s en leidinggevenden die je ondersteunen en bereid zijn je te helpen groeien in je functie.

Diverse Projecten: Van historische gebouwen tot moderne constructies, bij ons werk je aan diverse en interessante projecten. Je hebt de kans om nieuwe vaardigheden en technieken te leren en je stempel te drukken op verschillende projecten.

Positieve Werkomgeving: Bij ons staat jouw welzijn centraal. We creëren een cultuur waarin iedereen zich gerespecteerd en gehoord voelt. Je kunt groeien en gedijen in een stimulerende omgeving.

Goede Arbeidsvoorwaarden: Naast een competitief salaris bieden we goede arbeidsvoorwaarden. Hard werken en toewijding worden erkend en beloond.

Klaar om ons team te versterken? Mail ons op info@voortmanschilderwerken.nl met je motivatie en CV.

Wat bieden wij?

Interesse?

Stuur dan een mail met CV en motivatie naar info@voortmanschilderwerken.nl