T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Stucwerk

Ervaring in het stucwerk

Renoveren of vernieuwen

Is uw huidige woning toe aan een renovatie? Bent u de nieuwe eigenaar van een nieuwe woning? Gaat u met uw bedrijf verhuizen naar een nieuw pand? Laat Voortman schilderwerken samen met u een plan opstellen om al uw binnen- en buitenmuren zo strak mogelijk te krijgen. Stukwerk is iets waar Voortman schilderwerken al 9 jaar bekend om staat.

Deskundig advies

Soorten stucwerk

Er zijn verschillende soorten van stucwerk mogelijk zoals glad pleisterwerk (wat het meest gekozen wordt) of een gestructureerde afwerking zoals spachtelputz of spackspuitwerk. Alle soorten stucwerk kunnen zowel handmatig of met een zogenoemde gipsspuit worden aangebracht. De voordelen van een machinaal stucen is dat dit iets sneller gaat dan het met de hand aanbrengen.

Het besluit nemen dat u kiest voor stucwerk is stap 1, maar om het besluit te nemen welk stucwerk het beste in uw woning past is natuurlijk een stukje lastiger. Wij geven hier uiteraard deskundig advies in!

Meest voorkomende keuze

Glad stucwerk

De meest gekozen afwerking van het moment. Deze afwerking voor wanden en plafonds geeft een dure en chique uitstraling aan uw woning. De afwerklaag over het gladde stucwerk bestaat uit latex muur en plafond verf. Dit kan gerold worden of gespoten met een airless verfspuit in de door u gewenste kleuren. De laagdikte van glad stukwerk kan vari√ęren van 1 mm dikte tot 10 cm dikte afhankelijk hoe krom de muren en plafonds lopen.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk afūüĎĆ
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af

Ervaring in

Stuk en sierpleister

Om wanden en plafonds mooi vlak en strak te maken is er de stukadoor. Stuken is het bepleisteren van oppervlakten met een laagje gipsmortel, veelal met een dikte tussen de één en zes millimeter. Het plafondstuken of het stuken van muren is noodzakelijk om te kunnen sausen, behangen of te spuiten met de airless spuit (latex spuiten).

Maar ook in

Spackspuitwerk

Spack spuiten behoort tot de wat goedkopere afwerkingen. Spack word aangebracht met een spackspuit die met een hoge snelheid het materiaal op de wanden en plafonds aanbrengt. Dit aanbrengen gaat en moet over over een vlakke ondergrond heen. De korrel van spack kan vari√ęren tussen de 1 mm em 2,5 mm dikte.

Buitenschilder in Deventer - Laurens Rambonnet

Schilderwerken

Schildersbedrijf houtrot herstellen Zwolle

Houtrot reparatie

Glaszetten in Deventer

Kitten & glaszetten

Traprenovatie