Stucwerk

Ervaring in het stucwerk

Renoveren of vernieuwen

Is uw huidige woning toe aan een renovatie? Bent u de nieuwe eigenaar van een nieuwe woning? Gaat u met uw bedrijf verhuizen naar een nieuw pand? Laat Voortman schilderwerken samen met u een plan opstellen om al uw binnen- en buitenmuren zo strak mogelijk te krijgen. Stukwerk is iets waar Voortman schilderwerken al 9 jaar bekend om staat.

Deskundig advies

Soorten stucwerk

Er zijn verschillende soorten van stucwerk mogelijk zoals glad pleisterwerk (wat het meest gekozen wordt) of een gestructureerde afwerking zoals spachtelputz of spackspuitwerk. Alle soorten stucwerk kunnen zowel handmatig of met een zogenoemde gipsspuit worden aangebracht. De voordelen van een machinaal stucen is dat dit iets sneller gaat dan het met de hand aanbrengen.

Het besluit nemen dat u kiest voor stucwerk is stap 1, maar om het besluit te nemen welk stucwerk het beste in uw woning past is natuurlijk een stukje lastiger. Wij geven hier uiteraard deskundig advies in!

Meest voorkomende keuze

Glad stucwerk

De meest gekozen afwerking van het moment. Deze afwerking voor wanden en plafonds geeft een dure en chique uitstraling aan uw woning. De afwerklaag over het gladde stucwerk bestaat uit latex muur en plafond verf. Dit kan gerold worden of gespoten met een airless verfspuit in de door u gewenste kleuren. De laagdikte van glad stukwerk kan variëren van 1 mm dikte tot 10 cm dikte afhankelijk hoe krom de muren en plafonds lopen.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 53 klanten

Ervaring in

Stuk en sierpleister

Om wanden en plafonds mooi vlak en strak te maken is er de stukadoor. Stuken is het bepleisteren van oppervlakten met een laagje gipsmortel, veelal met een dikte tussen de één en zes millimeter. Het plafondstuken of het stuken van muren is noodzakelijk om te kunnen sausen, behangen of te spuiten met de airless spuit (latex spuiten).

Maar ook in

Spackspuitwerk

Spack spuiten behoort tot de wat goedkopere afwerkingen. Spack word aangebracht met een spackspuit die met een hoge snelheid het materiaal op de wanden en plafonds aanbrengt. Dit aanbrengen gaat en moet over over een vlakke ondergrond heen. De korrel van spack kan variëren tussen de 1 mm em 2,5 mm dikte.

Schilderwerken

Houtrot reparatie

Kitten & glaszetten

Traprenovatie