T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Traprenovatie

Wij helpen u graag met

Trap renoveren

Een trap kan worden gerenoveerd met PVC,  houten treden en stootborden, maar u kunt deze ook schilderen of bijvoorbeeld stofferen met een traploper gemaakt van tapijt naar wens. Wilt u de traprenovatie laten doen? Een van de professionele trapleggers van Voortman schilderwerken regelt  het snel voor u.

Alleen het beste van het beste

Trap verven

Strak uw trap verven? Voortman schilderwerken past werkelijk in ieder interieur, van een klassieke jaren ’30 woning tot modern nieuwbouw huis. Tover die oude versleten trap om tot uw persoonlijke droomtrap. U kunt kiezen uit vrijwel iedere RAL-kleur. Zo kunt u ervoor kiezen om de trap in het interieur op te laten gaan, of u gaat helemaal los met een frisse modekleur van bijvoorbeeld uw keuken.  Maak uw trap onderdeel van uw interieur.

De treden van een geschilderde houten trap raken in de loop van de jaren beschadigd doordat er met schoenen op wordt gelopen. Vaak zitten er nog zandkorrels of andere scherpe stukjes onderaan de schoenen. Die maken kleine krasjes op de trap. Daardoor wordt die eerst dof. Als het trap schilderen er op één of andere manier steeds maar niet van komt, zal de verflaag op den duur helemaal doorslijten. Dan krijg je kale plekken en dat is een heel lelijk gezicht. De trap schilderen is een goede methode om die zware vorm van slijtage te herstellen.

Zorgvuldige

Werkwijze

Omdat de verf op traptreden zo zwaar te lijden heeft door het gebruik, is het essentieel dat je bij het trap schilderen de juiste verf gebruikt. De beste verf die hiervoor beschikbaar is, is een twee componenten verf. Die werkt als volgt. De verf bestaat uit twee losse bestanddelen, die pas vlak voor het verven worden samengevoegd. De beide bestanddelen gaan na het mengen een chemische reactie met elkaar aan. Het resultaat is een verf met een hele sterke beschermingslaag en een super harde toplaag.De verf moet heel snel verwerkt worden, want als de twee componenten eenmaal zijn samengevoegd is de verf maar korte tijd houdbaar.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af

Wij denken met u mee

Voorbereiding

De voorbereiding van het trap schilderen is sterk afhankelijk van de conditie van de trap. Als de traptreden dof zijn, maar niet doorgesleten, worden de treden gereinigd en vetvrij gemaakt met een speciale verfreiniger. Daarna worden de treden opgeschuurd en kunnen eventuele beschadigingen met plamuur worden gerepareerd. Als de treden gedeeltelijk kaal zijn doordat de verflaag helemaal is weggesleten moet eerst de hele oude verflaag worden verwijderd

Buitenschilder in Deventer - Laurens Rambonnet

Schilderwerken

Schildersbedrijf houtrot herstellen Zwolle

Houtrot reparatie

Glaszetten in Deventer

Kitten & glaszetten

Traprenovatie