T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Traprenovatie

De trap is vaak het eerste wat je ziet bij binnenkomst. Maar na jaren van intensief gebruik kan jouw trap zijn glans verliezen. Met een traprenovatie blaas je nieuw leven in deze centrale blikvanger van je huis. Van versleten treden tot piepende planken, wij toveren je oude trap om tot een stijlvol en veilig pronkstuk. Zeg maar dag tegen slijtage en stap vol vertrouwen een vernieuwde toekomst in. 

Jouw trap weer als nieuw!

Trap Renoveren: Een trap is méér dan alleen een opstap naar een andere verdieping. Het moet veilig, stijlvol én duurzaam zijn. Of je nu denkt aan een moderne PVC afwerking, klassieke houten treden, een frisse verflaag of zelfs een stijlvolle traploper, bij Voortman Schilderwerken zit je goed. Onze experts pakken jouw trap aan en maken ‘m weer als nieuw.

Jouw Trap, Jouw Kleur: Wil je die oude, versleten trap omtoveren tot een kunstwerk dat past bij jouw inrichting? Bij ons kies je uit elke denkbare RAL-kleur. Of je nu gaat voor een neutrale look die mooi blendt met je woonkamer, of een gedurfde tint die matcht met je keuken, wij maken je trap onderdeel van je thuis.

Tijd voor een Opknapbeurt: Met de jaren kan jouw houten trap tekenen van slijtage vertonen. Denk aan krassen van zandkorrels onder schoenen of doffe plekken van veelvuldig gebruik. Maar wees gerust, zo’n versleten look is verleden tijd! Met een professionele schilderbeurt van Voortman Schilderwerken wordt jouw trap weer de ster van je woning. Egaliseer die krassen en blaas nieuw leven in je treden met ons!

schilder-hengelo-trap-winter
Olst trappen schilderwerk

Onze Aanpak: Verf die Blijft!

Wanneer je je trap gebruikt, krijgt de verf veel te verduren. Daarom is het van groot belang om de juiste verf te kiezen. Bij Voortman Schilderwerken gebruiken we een speciale twee componenten verf voor traptreden. Hoe werkt dit?

Deze verf bestaat uit twee aparte bestanddelen. Pas op het moment suprême, net voor het schilderen, voegen we ze samen. Dan gebeurt er iets bijzonders: de twee componenten reageren op elkaar en vormen een supersterke beschermingslaag met een keiharde toplaag. Hierdoor blijft je trap langer mooi en beschermd, zelfs bij intensief gebruik!

Een kanttekening: deze verf moet vlot worden aangebracht. Zodra de twee bestanddelen gemengd zijn, tikt de klok. Maar geen zorgen, onze professionals weten precies hoe ze snel en nauwkeurig te werk moeten gaan voor een strak en duurzaam resultaat.

Bekijk onze traprenovaties

Eerbeek trap
Olst trappen schilderwerk

Afspraken waar je ons aan mag houden

Bij Voortman Schilderwerken weten we hoe belangrijk het is dat jouw trap er weer als nieuw uitziet. Een gerenoveerde trap kan het hart van je huis vormen en wij helpen je daar graag bij.

Jij bepaalt: Denk je aan traprenovatie? Laat het ons weten! Of je nu belt, appt of mailt – wij communiceren op jouw manier. En we pakken de trap aan wanneer het jou uitkomt.

Afspraak is echt afspraak: We plannen samen het perfecte moment. Wij houden niet van te laat komen. Voordat we beginnen, leggen we precies uit wat we gaan doen. Dus, je bent altijd op de hoogte!

Altijd een update: Tijdens de renovatie houden we je continu op de hoogte. Stuiten we op een onverwacht probleem? We bespreken het meteen met je. Jouw huis, jouw trap, jouw beslissing.

Nazorg tot in de puntjes: Na de renovatie delen we graag onze tips voor het onderhoud van je vernieuwde trap. Mocht je later nog vragen hebben? Een berichtje is genoeg. Jouw tevredenheid is ons doel!

Kortom, bij Voortman Schilderwerken is vakmanschap én open communicatie onze belofte. Denk je aan traprenovatie? Laat ons je trap weer laten stralen!

FAQ

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af