Traprenovatie

Wij helpen u graag met

Trap renoveren

Een trap kan worden gerenoveerd met PVC,  houten treden en stootborden, maar u kunt deze ook schilderen of bijvoorbeeld stofferen met een traploper gemaakt van tapijt naar wens. Wilt u de traprenovatie laten doen? Een van de professionele trapleggers van Voortman schilderwerken regelt  het snel voor u.

Alleen het beste van het beste

Trap verven

Strak uw trap verven? Voortman schilderwerken past werkelijk in ieder interieur, van een klassieke jaren ’30 woning tot modern nieuwbouw huis. Tover die oude versleten trap om tot uw persoonlijke droomtrap. U kunt kiezen uit vrijwel iedere RAL-kleur. Zo kunt u ervoor kiezen om de trap in het interieur op te laten gaan, of u gaat helemaal los met een frisse modekleur van bijvoorbeeld uw keuken.  Maak uw trap onderdeel van uw interieur.

De treden van een geschilderde houten trap raken in de loop van de jaren beschadigd doordat er met schoenen op wordt gelopen. Vaak zitten er nog zandkorrels of andere scherpe stukjes onderaan de schoenen. Die maken kleine krasjes op de trap. Daardoor wordt die eerst dof. Als het trap schilderen er op één of andere manier steeds maar niet van komt, zal de verflaag op den duur helemaal doorslijten. Dan krijg je kale plekken en dat is een heel lelijk gezicht. De trap schilderen is een goede methode om die zware vorm van slijtage te herstellen.

Zorgvuldige

Werkwijze

Omdat de verf op traptreden zo zwaar te lijden heeft door het gebruik, is het essentieel dat je bij het trap schilderen de juiste verf gebruikt. De beste verf die hiervoor beschikbaar is, is een twee componenten verf. Die werkt als volgt. De verf bestaat uit twee losse bestanddelen, die pas vlak voor het verven worden samengevoegd. De beide bestanddelen gaan na het mengen een chemische reactie met elkaar aan. Het resultaat is een verf met een hele sterke beschermingslaag en een super harde toplaag.De verf moet heel snel verwerkt worden, want als de twee componenten eenmaal zijn samengevoegd is de verf maar korte tijd houdbaar.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 53 klanten

Wij denken met u mee

Voorbereiding

De voorbereiding van het trap schilderen is sterk afhankelijk van de conditie van de trap. Als de traptreden dof zijn, maar niet doorgesleten, worden de treden gereinigd en vetvrij gemaakt met een speciale verfreiniger. Daarna worden de treden opgeschuurd en kunnen eventuele beschadigingen met plamuur worden gerepareerd. Als de treden gedeeltelijk kaal zijn doordat de verflaag helemaal is weggesleten moet eerst de hele oude verflaag worden verwijderd

Schilderwerken

Houtrot reparatie

Kitten & glaszetten

Traprenovatie