Zakelijk

Bedrijfsruimte, panden en gebouwen

Zakelijk schilderen

Kan uw bedrijfsruimte wel een likje verf gebruiken, maar bent u bang dat uw bedrijf niet gewoon kan blijven doordraaien tijdens het schilderwerk? Dan bent u bij Voortman schilderwerken aan het juiste adres, want wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zo min mogelijk last heeft van de schilderwerken.

Gespecialiseerd in schilderwerken en meer

Wij helpen u graag verder

Wij maken samen met u een goed plan, stellen een gespecificeerde offerte op en plannen samen met u het gehele traject in. U heeft geen verdere zorgen, wij nemen u alles uit handen. Als het nodig is verplaatsen of verhuizen we tijdelijk de meubels en apparatuur en plaatsen we na afloop alles weer terug. Alles vanzelfsprekend in goed overleg.

Daarnaast kunnen wij u adviseren over de voordelen die u als ondernemer heeft bij het inhuren van een professioneel schildersbedrijf. Onze opdrachtgevers uit de zakelijke markt zijn onder meer bedrijven, (gemeentelijke) instellingen, scholen en verenigingen van eigenaren. Wij zijn overal inzetbaar.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 53 klanten

Schilderwerken

Houtrot reparatie

Kitten & glaszetten

Traprenovatie