T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Een schitterend binnen schilder project in Zutphen

Voortman Schilderwerken is een professioneel en betrouwbaar schildersbedrijf dat uitblinkt in het schilderen van muren in woningen. In deze blog lees je meer over een project waarbij Voortman Schilderwerken de muren van een woning heeft geschilderd.

De woning

Het project waarbij Voortman Schilderwerken de muren heeft geschilderd, betrof een vrijstaande woning in een rustige wijk in het oosten van het land. De eigenaren van de woning wilden graag een nieuwe uitstraling voor hun interieur en daarbij hoorden ook nieuwe kleuren op de muren. Voortman Schilderwerken is ingeschakeld om deze klus te klaren.

Het proces

Voortman Schilderwerken is begonnen met het inspecteren van de muren. Vervolgens hebben ze een offerte op maat gemaakt en deze voorgelegd aan de eigenaren van de woning. Na akkoord van de offerte is er gestart met het schilderen van de muren. Voortman Schilderwerken heeft gebruikgemaakt van hoogwaardige verfproducten om ervoor te zorgen dat de kleur van de verf lang mooi blijft en niet snel vervaagt.

Het resultaat

Het resultaat van het schilderwerk aan de muren is verbluffend. De nieuwe kleuren op de muren hebben gezorgd voor een frisse uitstraling van het interieur. De eigenaren van de woning waren erg tevreden over het werk van Voortman Schilderwerken en hebben het bedrijf aanbevolen bij vrienden en familie.

Conclusie

Voortman Schilderwerken is een professioneel en betrouwbaar schildersbedrijf dat uitblinkt in het schilderen van muren in woningen. Ze werken met hoogwaardige verfproducten en hebben vakmensen in dienst die ervoor zorgen dat het schilderwerk op een professionele en kwalitatieve manier wordt uitgevoerd. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het schilderen van de muren in jouw woning? Neem dan contact op met Voortman Schilderwerken.