T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Schilderwerk in het buitenland (zonder verborgen camera's)

Bij Voortman Schilderwerken bieden we schilderwerk zonder geheimen, zowel in Nederland als door heel Europa. Geen verrassingen à la Kees van der Spek, alleen schitterend geschilderde oppervlakken waar je volop van kunt genieten!

Schilderwerk in Europa

Bij Voortman Schilderwerken gaan we verder dan alleen schilderwerk in Nederland. We brengen onze expertise en vakmanschap ook naar het buitenland. Of het nu om iconische Europese steden gaat of om rustieke dorpjes, ons schilderwerk heeft geen grenzen. We begrijpen dat professioneel en vakkundig uitgevoerd schilderwerk overal ter wereld essentieel is. Daarom zijn we er trots op om onze diensten internationaal aan te bieden. Heb jij vragen over ons schilderwerk in het buitenland? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jou te helpen, waar je ook bent.

EUROPA

Wil jij je woning of pand in het buitenland laten schilderen? Geen zorgen, Voortman Schilderwerken is er voor jou, waar je ook bent in Europa. Onze expertise reikt verder dan de Nederlandse grenzen en we staan klaar om jouw schilderprojecten in heel Europa aan te pakken. Of het nu gaat om schilderen, renoveren of andere diensten, wij bieden dezelfde kwaliteit en toewijding waar we om bekend staan, waar jij je ook bevindt.

277002894_358009052919900_4662117456673320996_n
Schilderwerk Zwolle

Hoe het werkt

Je kunt ons gerust inschakelen voor projecten buiten Nederland. We beginnen met een telefonisch gesprek om een geschikte afspraak in te plannen. Onze professionele vakmensen komen vervolgens naar jou toe en zullen de werkzaamheden met expertise en precisie uitvoeren. Onze schilders zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in zowel schilderen als andere bouwwerkzaamheden. Voor elke klus in en om je huis/pand kun je erop vertrouwen dat “onze mannen” de hoogste kwaliteit leveren.

FAQ

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk afūüĎĆ
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af