T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

kITTEN EN GLASZETTEN

Op zoek naar strakke naden en perfect geplaatste ramen? Goed kitten en glaszetten maken het verschil. Of het nu gaat om een lekkend raam of een mooie afwerking in je huis, het zit ‘m in de details. Bij ons krijg je vakmanschap en topmaterialen voor een resultaat dat niet alleen mooi is, maar ook duurzaam.

 

Perfect kitwerk

Wist je dat het kitwerk rond je ramen superbelangrijk is en regelmatig een check-up nodig heeft? Als je dat niet doet, loop je het risico op lekke ruiten en rotte kozijnen. Dat wil je toch niet? Volgens de officiële glasplaatsing normen en garantievoorwaarden moet alles tip-top zijn.

Zie je dat de kit niet meer goed vastzit? Geen zorgen! Wij snijden die oude kitranden er gewoon uit en zorgen dat er nieuwe, stevige kit voor in de plaats komt. En dat is niet alles. Heb je kitwerk nodig in je badkamer, keuken of zelfs tussen muren en vloeren? Daar zijn we ook voor. Van een frisse kit in je badkamer tot die belangrijke voegen in je huis, wij fixen het voor je!

Kitten in Deventer

Expert in glaszetten

Als je denkt aan glaszetten, denk dan aan ons. Waarom? Omdat we echte experts zijn! We checken altijd welk glas en kit perfect voor jou zijn. En het mooie? We hebben toppers van glaszetters én schilders. Dus als we je raam hebben gezet, geven we meteen je kozijn een frisse lik verf. Zo is alles in één keer piekfijn.

Woon je in Deventer? Top! Of je nu een gloednieuw huis hebt of een oudje opknapt, wij hebben wat je nodig hebt. Voor nieuwe gebouwen zetten we vaak HR++ glas. Dat is supergoed isolerend glas. En voor een schuur of tuinhuisje? Dan is enkelglas vaak goed genoeg.

Even opletten: Heb je een kapot raam? Relax, bel ons gewoon. We komen snel langs om de schade op te meten. Als het gewoon glas is, hebben we dat vaak liggen. Moet het isolerend zijn? Dat duurt iets langer. Maar tot die tijd zorgen we voor een tijdelijke oplossing. Oh, en zie je condens tussen je ruiten? Dat noemen we een lekke ruit. Ook daarvoor kun je ons bellen. We vervangen het glas, zorgen voor nieuwe latten als dat nodig is en nemen het oude glas gewoon weer mee. Makkelijk toch?

Communicatie is KEY

Bij Voortman Schilderwerken snappen we dat glas en kit klusjes superbelangrijk zijn. Glas kapot of kit die loslaat? Balen! Maar wij zijn er om je te helpen, en we vertellen je precies hoe.

Jij hebt de regie: Glas gebroken of kit aan vervanging toe? Geef ons een seintje! Bel, app, of mail – jij kiest. En we komen wanneer het jou uitkomt.

Afspraak is heilig: We plannen samen een dag en tijd. Wachten? Dat is niks voor ons. Voordat we beginnen, leggen we je even uit wat het plan is. Geen geheimen!

Altijd een update: Als we bezig zijn, houden we je op de hoogte. Zien we iets wat je moet weten? Dan bellen we even. Het is tenslotte jóuw huis waar we in werken.

Nazorg, omdat het moet: Klaar met de klus? We geven je nog wat tips om je glas en kit tiptop te houden. En heb je later nog een vraag? Stuur ons gewoon een berichtje. We horen altijd graag van je!

Kort gezegd, bij Voortman Schilderwerken doen we niet alleen ons werk goed, maar zorgen we ook dat je snapt wat we doen. Glas of kit? Bij ons ben je aan het juiste adres!

FAQ

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af