Kitten en glaszetten

Ervaren glaszetters

Deskundig advies

We kijken altijd naar het beste glas en kit voor uw situatie.
Doordat we ervaren glaszetters en schilders in huis hebben, kunnen we het glas plaatsen en direct de kozijnen schilderen. 
Zo ziet uw raamwerk er strak uit.

Advies op maat

Nieuwbouw & renovatie

In nieuwbouw wordt door ons veelal glas geplaatst in houten buitenkozijnen. In verband met regelgeving wordt momenteel HR++ glas geplaatst (hoog rendement glas). De handeling is meestal globaal sponning schoonmaken, celband plakken, glas plaatsen met eventueel rooster en daarna afkitten. Bij een nieuwe stal, schuur of tuinhuis zonder isolatiedoelstelling wordt door ons veelal enkelglas geplaatst.

Het vervangen van enkel glas door isolatieglas;
Bij nieuwere bestaande kozijnen is het vaak mogelijk om het enkelglas te vervangen voor isolatieglas. Omdat wij er toch nieuwe glaslatten en neuslatten voorplaatsen kunnen we het er direct op aanpassen. Zijn de sponningen niet geschikt (meestal bij oudere huizen) dan frezen wij ze met een speciale frees uit.

Kitten of vernieuwen

Kitwerk

Kitwerk langs de beglazing moet volgens de glasplaatsing normen en garantievoorwaarden geregeld worden geïnspecteerd om lekke ruiten en verrotte kozijnen en glaslatten te voorkomen.
Dus bij kitonthechting snijden wij gedeeltelijk of de gehele kitrand langs het glas eruit om het daarna van nieuwe te voorzien.

We kitten of vernieuwen ook sanitair kit in badkamers, wc, keukenbladen, etc. en ook dilatatievoegen voor muren en vloeren.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 53 klanten

LEt op

Glas breuk of lekke ruit

Bij glas breuk kunnen we snel reageren. We komen bij u opmeten en in overleg wordt het glas geplaatst. Enkelglas is vaak op voorraad isolatieglas duurt meestal wat langer, maar dan plaatsen wij ook wel een noodvoorziening.
Lekke ruiten komt ook vaak voor. Deze meten we op, bestellen een nieuwe en komen we hem plaatsen. Meestal vervangen we dan ook de glaslatten in verband met beschadiging. De oude ruit nemen we weer mee.

Schilderwerk

Houtrot reparatie

Stukwerk

Traprenovatie