T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Houtrot reparatie

Last van houtrot? Geen paniek! Met de juiste behandeling kan jouw hout weer als nieuw zijn. Ontdek hoe we bij houtrot te lijf gaan en je houten oppervlakken weer in topvorm krijgen!

 

Houtrot reparatie

Heb je last van houtrot door ons natte weer? Da’s balen, zeker als het in je kozijnen of deuren zit. Die vervelende rot komt door een schimmeltje dat dol is op nat hout. Maar wees gerust, we laten je er niet mee zitten! Met onze top houtrot reparatie maken we jouw hout weer als nieuw. Dus, wil je snel van dat probleem af? Klik hier en samen pakken we die houtrot aan!

 

 

houtrot wegschrapen
Renovation building.Flat vector.

Houtrot herkennen en verwijderen

Eerste tekenen van houtrot kunnen vaak onschuldig lijken. Let op zachte plekken, verkleuringen, of scheurtjes in het hout. Ook als je hout een beetje ‘pulpy’ aanvoelt, kan dat een teken zijn.

Aan de slag met houtrot Geen paniek als je denkt dat je houtrot hebt. Het herkennen is al de helft van het werk. En dat is waar wij binnenkomen! Zodra we zeker weten dat het houtrot is, is het tijd voor actie.

Verwijderen & Herstellen Met onze professionele tools halen we het rotte deel weg. Dit is cruciaal: je wilt immers alle rot weg hebben. Daarna vullen we het op met speciaal materiaal, zodat het weer stevig en als nieuw aanvoelt.

Het eindresultaat Voilà! Voordat je het weet, lijkt je hout nooit te hebben geleden. Sterk, mooi en duurzaam: dat is hoe we je hout achterlaten. Dus, merk je die eerste tekenen van houtrot? Twijfel niet en laat het ons checken. Samen zorgen we ervoor dat jouw hout weer jaren mee kan!

Houtrot projecten

Voortman, altijd helder in communicatie.

Bij Voortman Schilderwerken geloven we dat een goede klus start met heldere communicatie. Houtrot? Daar zit je niet op te wachten! Maar hoe we het aanpakken, daar willen we heel transparant over zijn.

Jij staat centraal: Vanaf het moment dat je vermoedt dat er houtrot is, staan wij voor je klaar. Bel, app of mail ons, en we regelen een moment om te kijken. Jij kiest wat je het fijnst vindt!

Afspraak = Afspraak: We plannen samen een datum en tijd die jou goed uitkomt. We komen op tijd, dat beloven we. En voor we starten, bespreken we nog even wat we gaan doen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Feedback is goud: Tijdens het repareren houden we je op de hoogte. Zien we iets onverwachts? Dan overleggen we eerst met jou. Jouw huis, jouw regels.

Afwerking en nazorg: Na het repareren geven we tips voor onderhoud en hoe je in de toekomst houtrot kunt voorkomen. En heb je achteraf nog vragen of twijfels? Een berichtje is genoeg. We staan altijd open voor feedback of om eventuele zorgen weg te nemen.

Kortom, bij Voortman Schilderwerken is heldere en open communicatie onze tweede natuur. Samen zorgen we ervoor dat jouw hout weer als nieuw is, en dat je precies weet hoe en waarom we dingen doen.

Schildersbedrijf Zwolle

Houtrot voorkomen

Houtrot voorkomen: Wees een stap voor! Weet je wat ze zeggen, toch? Beter voorkomen dan genezen! Dat geldt zeker voor houtrot. Hoe cool zou het zijn als je elk jaar even je schilderwerk laat checken? En ja, je kunt het zelf doen, maar bij Voortman schilderwerken hebben we hier een neusje voor. 

Voortman: Jouw partner in schilderwerk Als je ons inschakelt, heb je meteen een top partner aan je zijde voor wanneer het tijd is voor een nieuwe schilderbeurt. Gemiddeld is dat elke tien jaar, maar soms moet het eerder.

Dus, houten kozijnen in huis? Wil je houtrot een stapje voor zijn? Kom dan naar Voortman Schilderwerken. Samen zorgen we ervoor dat jouw hout tiptop in orde blijft!

FAQ

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af