T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Onderhoud schilderwerk

Je huis, jouw trots. Het is méér dan alleen maar stenen en cement; het is een plek vol herinneringen en toekomstige dromen. Maar, net zoals alles, heeft ook je huis af en toe wat liefde en zorg nodig. Vooral als het gaat om schilderwerk. Bij Voortman Schilderwerken begrijpen we dat schilderwerk meer is dan een likje verf. Het gaat om bescherming, uitstraling, en waardebehoud van je woning. Of het nu binnen is of buiten, regelmatig onderhoud van schilderwerk is cruciaal om je huis in topconditie te houden. En geloof ons, dat is een investering die zichzelf meer dan terugbetaalt!

Onderhoud is Goud: De Noodzaak van Schilderonderhoud

Een Frisse Start:

Je hebt ooit geïnvesteerd in een prachtige schilderbeurt voor je huis, en elke keer dat je de deur opendeed, voelde het alsof je een gloednieuwe woning binnenstapte. Maar, zoals bij veel dingen in het leven, heeft schilderwerk onderhoud nodig om zijn charme te behouden. Denk aan het als een jaarlijkse check-up voor je huis. Het Nederlandse weer, van regenachtige zomers tot ijzige winters, kan de verf behoorlijk op de proef stellen. Zelfs de beste verfklussen kunnen na verloop van tijd wat TLC nodig hebben. Dat is waar wij in beeld komen.

Voorkomen is Beter dan Genezen:
Misschien heb je kleine barstjes of blaasjes opgemerkt, of misschien is de kleur hier en daar wat vervaagd door de zon. Dit zijn de stille alarmbellen die aangeven dat het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Je zou kunnen denken: “Ach, het zijn maar een paar plekjes”, maar net als bij alles, kan uitstel leiden tot grotere (en duurdere) problemen in de toekomst. Door proactief te zijn en deze problemen in een vroeg stadium aan te pakken, verleng je de levensduur van je schilderwerk en bespaar je op de lange termijn geld. Bij Voortman Schilderwerken pakken we niet alleen de symptomen aan, maar ook de oorzaak.

voortmanschilderwerken - onderhoudswerkzaamheden

Hoe wij te werk gaan

Ons team van professionals is getraind om zelfs de meest subtiele tekenen van slijtage te herkennen. En wanneer we eenmaal aan de slag gaan, is ons doel niet alleen om je huis er weer stralend uit te laten zien, maar ook om een duurzame oplossing te bieden die bestand is tegen weer en wind. Dus, in plaats van te wachten op duidelijk zichtbare schade, waarom zou je niet nu actie ondernemen en je woning de zorg geven die het verdient? Met ons onderhoudsschilderwerk krijgt je huis de liefde en aandacht die het nodig heeft om weer jaren mee te gaan.

Ons onderhoudswerk

Schilder buiten Gorssel
Monumentaal schilderwerk Lochem
Kozijnen Almelo
275940936_350172133703592_6973642781033354482_n

De 5 Voortman Beloftes

Bij Voortman Schilderwerken snappen we hoe belangrijk onderhoud is voor je schilderwerk. Hier zijn vijf voordelen waarom je ons kiest voor je schilderonderhoud:

  1. Betaalbaar & Kwalitatief: Topkwaliteit schilderonderhoud hoeft niet duur te zijn. En met onze gespreide betalingsoptie wordt het nóg makkelijker.
  2. Langdurige Bescherming: Ons onderhoud zorgt ervoor dat je schilderwerk er jarenlang fris uit blijft zien.
  3. Vierjarige Garantie: We zijn zó zeker van ons vakmanschap dat je van ons 4 jaar garantie krijgt. Een issue binnen die tijd? We lossen het kosteloos voor je op.
  4. Regelmatige Check-ups: Wij bieden een jaarlijkse controle aan om ervoor te zorgen dat je schilderwerk er altijd op zijn best uitziet.
  5. Deskundig Advies: We geven je tips en tricks om je schilderwerk in topconditie te houden.

Kortom, jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Niet helemaal blij? Dan regelen we een passende oplossing! Wat denk je ervan?

Afspraken waar je ons aan mag houden

Bij Voortman Schilderwerken begrijpen we hoe cruciaal goed onderhoud is voor je schilderwerk. Het behoud van die frisse uitstraling zorgt ervoor dat je woning blijft stralen, en daar zetten we ons volledig voor in.

Jij beslist: Overweeg je onderhoud aan je schilderwerk? Geef een seintje op jouw manier, of dat nu bellen, appen of mailen is. We plannen het onderhoud wanneer het jou schikt.

Afspraken zijn heilig: We stemmen samen de ideale tijd af. We waarderen punctualiteit. Voordat we aan de slag gaan, leggen we gedetailleerd uit wat de plannen zijn. Zo ben je nooit in het ongewisse.

Constante updates: Tijdens het onderhoud houden we je steeds op de hoogte. Mochten we op een uitdaging stuiten? We bespreken het direct. Jouw huis, jouw schilderwerk, jouw keuze.

Uitstekende nazorg: Na ons onderhoud krijg je de beste tips om je schilderwerk in topconditie te houden. Heb je naderhand vragen? Een simpel berichtje is voldoende. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Samengevat, bij Voortman Schilderwerken combineren we vakmanschap met transparante communicatie. Denk je aan schilderwerk onderhoud? We zorgen dat je woning blijft stralen!

FAQ

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af