T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Schilderwerk Terwolde

Welkom op de fotogalerij van ons laatste kleurrijke avontuur in het pittoreske Terwolde! 🎨 Wij hebben ons vol enthousiasme gestort op een uitdagend schilderproject dat de charme van dit historische pand weer volledig naar boven heeft gebracht. Scroll naar beneden en aanschouw het proces waarin de daklijsten, oude raamluiken en karakteristieke raamkozijnen met liefde en vakmanschap werden omgetoverd. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de voor- en nafoto’s van de houtrot reparaties en de schilderwerken aan de statige deuren en verfijnde lijsten die dit prachtige huis sieren. Voel de geschiedenis en bewonder de transformatie middels de vastgelegde momenten hieronder!

Foto's van voorafgaand en tijdens onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden tijdens dit project

En dan, na dagen van minutieuze voorbereiding en schilderwerken, presenteren we u met trots het eindresultaat van Dit project in in Terwolde! 🏡 De foto’s hieronder onthullen een huis dat straalt als nooit tevoren, waarbij de herstelde houtrot en vers geschilderde elementen samenkomen in een symfonie van kleur en vernieuwing. De daklijsten, luiken, kozijnen, deuren en lijsten vertellen nu een verhaal van vernieuwing, behoud en vakmanschap. Wij nodigen u uit om verder naar beneden te scrollen en mee te gaan op een visuele reis door de verfrissende, kleurrijke metamorfose die dit bijzondere pand heeft ondergaan. Voel de tevredenheid en de vreugde die wij hebben ervaren bij het voltooien van dit project in de fotogalerij van het eindresultaat hieronder!

Foto's van het eindresultaat

Enthousiast geworden over dit project?

Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in Deventer. Met een werkgebied in heel Nederland vol prachtige karakteristieke panden en een breed scala aan opdrachtgevers hebben wij een efficiënte en hoogwaardige manier van werken. Voortman schilderwerken is een ambachtelijk en veelzijdig schildersbedrijf in Nederland dat staat voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid.