T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Groot onderhoud aan 9 monumentale panden in Deventer

Als specialist in het schilderen van monumentale panden zijn wij onlangs gevraagd om groot onderhoud te verrichten aan maar liefst negen panden in Deventer. Een mooie uitdaging die we met beide handen hebben aangepakt!

Monumentale panden zijn uniek en vereisen speciale aandacht als het gaat om onderhoud en schilderwerk. Bij deze panden is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan om het karakter en de uitstraling van het pand te behouden. Wij begrijpen dit als geen ander en hebben ons daarom volledig ingezet om deze negen panden weer in topconditie te krijgen.

Bij het schilderen van monumentale panden is het van groot belang om gebruik te maken van hoogwaardige verfsoorten en materialen. Hierdoor kan het schilderwerk beter tegen de invloeden van het weer en blijft het langer mooi. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en verfsoorten om zo het beste resultaat te garanderen. Na een intensieve periode van werkzaamheden zijn we trots op het resultaat. De negen monumentale panden in Deventer staan er weer stralend bij en zijn klaar voor de toekomst.

Bent u ook op zoek naar een specialist in het schilderen van monumentale panden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte.