T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Afbouw van jouw (nieuwbouw) woning

Bij Voortman Schilderwerken gaan we verder dan alleen schilderwerk. We zijn gespecialiseerd in het volledig afwerken van nieuwbouwprojecten, waarbij we zorgen voor de complete afbouw, inclusief wanden, vloeren, trappen, stucwerk en schilderwerk. Wij nemen het volledige proces uit handen en zorgen ervoor dat alles TIJDIG en tot in de puntjes geregeld is, van A tot Z. Je kunt voor de volle 100% op ons vertrouwen.

De 8 Unieke Voortman Voordelen: Ontdek Het Verschil

Bij Voortman Schilderwerken leveren we een unieke aanpak voor complete afwerkingen, waarbij we 8 onmiskenbare voordelen bieden die je nergens anders zult vinden.

Betrouwbare en tijdige oplevering tegen concurrerende prijzen: Wij staan garant voor betrouwbaarheid en leveren op tijd, en dat alles tegen scherpe tarieven.

Vakkundige afwerking: Ervaar hoogwaardige afwerkingen die vakmanschap en expertise uitstralen, zodat je ruimtes tot in perfectie zijn afgewerkt.

Flexibele betalingsmogelijkheden: Als enige in de branche bieden we gespreide betalingen aan tot wel 12 maanden.

Langdurige kwaliteit: Onze afbouwwerkzaamheden staan garant voor duurzaamheid, met afwerkingen die tot wel 10 jaar meegaan, waardoor je huis langdurig beschermd is.

Vier jaar garantie: Vertrouwen in ons werk is groot. Daarom bieden we een garantie van 4 jaar op al onze afbouwprestaties.

Nazorg en inspectie: We zorgen voor jaarlijkse controles om de kwaliteit van de afbouwwerkzaamheden te waarborgen, zelfs nadat het project is afgerond.

Professioneel kleuradvies: Onze experts helpen je bij het kiezen van het perfecte kleurenpalet voor jouw ruimte, zodat het exterieur volledig tot zijn recht komt.

Snelle en efficiënte service: Tijdsbesparing is cruciaal, daarom streven we ernaar om onze afbouwprojecten zo snel mogelijk te voltooien.

Niet tevreden? Geld terug! Jouw tevredenheid staat voorop. Mocht je niet tevreden zijn, dan ontvang je binnen 12 maanden je geld terug.

Waar wacht je nog op? Vraag direct een offerte aan en laat Voortman Schilderwerken jouw woning volledig afbouwen.

Onze afbouw werkzaamheden

Bij Voortman Schilderwerken bieden we een complete afbouwservice, waaronder het schilderen, stucen, leggen van PVC-vloeren, kitten, glaszetten en behangen met renovlies. We zorgen voor de volledige afwerking van wanden, trappen, muren, vloeren en plafonds.

Schilderwerk buiten in Almelo

Schilderwerk

schildersbedrijf-lochem-plafond-stucen

Stucen

traprenovaties - voortmanschilderwerken

Trappen

Glasvliesbehang in pand in Deventer.

Glasvlies

Schildersbedrijf in Eerbeek

Muren

Glaszetten in Deventer

Glaswerk

Duidelijke Afspraken en Betrouwbare oplevering

Bij Voortman Schilderwerken staat een klantgerichte aanpak centraal. Van het eerste gesprek tot de laatste verfstreek streven we naar jouw tevredenheid. We begrijpen dat elke afbouwproject uniek is, daarom bieden we een persoonlijke aanpak op maat. Graag komen we bij je langs om je project van dichtbij te bekijken en je specifieke behoeften tot in detail te begrijpen.

Als je worstelt met selecties of twijfelt over de beste afwerking voor jouw ruimtes, staan onze deskundigen klaar om je te helpen. Samen vinden we oplossingen die perfect passen bij jouw unieke stijl en behoeften.

Bij Voortman Schilderwerken hechten we veel waarde aan effectieve communicatie, en daarom zijn we altijd bereikbaar via telefoon of WhatsApp. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

We werken nauw met je samen om een flexibel tijdschema te creëren dat aansluit op jouw planning en budget, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Laat ons jouw partner zijn in jouw volgende afbouwproject en ervaar de topkwaliteit waar Voortman Schilderwerken voor staat. Onze passie voor jouw project zal zichtbaar zijn in elk detail, van begin tot eind. Jouw ruimtes verdienen het beste, en wij staan klaar om dat te leveren!

Bekijk onze animatievideo over onze werkwijze

Hoe wij zorgvuldig te werk gaan

Bij Voortman Schilderwerken streven we naar een complete afbouwervaring. We weten dat afbouwwerkzaamheden een goede voorbereiding vragen. Ons proces begint met een grondige voorbereiding, waarbij we elk detail zorgvuldig aanpakken. Van het reinigen en schuren tot het inspecteren van oppervlakken; dit legt de basis voor een duurzaam en prachtig resultaat.

Samen met jou kiezen we de perfecte kleuren en hoogwaardige materialen die naadloos passen bij jouw stijl en voorkeuren. Ons ervaren team past de beste technieken toe om jouw ruimte naar een hoger niveau te tillen.

Het uiteindelijke resultaat? Een verbluffende afbouw die niet alleen aan jouw verwachtingen voldoet, maar ook de tand des tijds doorstaat. Ons doel is bereikt wanneer jij vol trots kijkt naar de vernieuwde uitstraling van jouw woning of gebouw.

 

Veelgestelde vragen

Bij Voortman Schilderwerken hebben we een team van 20 vakmensen in dienst, waaronder stucadoors, schilders, glaszetters en andere gespecialiseerde professionals. Deze diverse groep experts staat klaar om hoogwaardige afbouwwerkzaamheden uit te voeren.

Onze afbouwservice in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en de aangrenzende gebieden, alles binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

De duur van een afbouwproject kan variëren op basis van de grootte, complexiteit en specifieke vereisten van het project. Over het algemeen streven we ernaar om realistische tijdschema’s op te stellen en transparant te communiceren over de verwachte duur van het project tijdens de offertefase

We gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken die aansluiten op de vereisten van elk specifiek project. Ons team staat bekend om het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen, gecombineerd met beproefde technieken voor een uitstekend resultaat.

Wij bieden garanties op ons werk en streven naar volledige tevredenheid van onze klanten. Na voltooiing van het project bieden we indien nodig nazorg en zijn we beschikbaar om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden. We streven ernaar om een langetermijnrelatie op te bouwen en onze klanten te ondersteunen, zelfs na afronding van het project.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Heb je vragen? Wil je met ons praten? Bel of mail ons. We helpen je graag!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af