T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Schilderwerk Saxion

Met trots presenteren wij u de fotogalerij van ons recente, kleurrijke schilderproject bij de Saxion Hogeschool in Deventer! 🏫 Met grote toewijding en vakmanschap hebben we gewerkt aan het verfraaien van de lokalen, waaronder muren, deuren, raamkozijnen en lijsten, die allen een nieuwe uitstraling hebben gekregen.

Fotografie van ons schilderwerk bij Saxion Hogescholen in Deventer

Onze werkzaamheden tijdens dit project

Voor het project schilderwerk bij Saxion Hogeschool in Deventer, hebben we de uitdaging aangenomen om de lokalen, raamkozijnen, deuren en lijsten van een frisse, nieuwe uitstraling te voorzien. Na dagen van intensieve voorbereiding en vakbekwaam schilderwerk, zijn we verheugd u het indrukwekkende eindresultaat van dit project aan de Handelskade in Deventer te mogen tonen! 🏫 De vernieuwde lokalen, raamkozijnen, deuren en lijsten getuigen van een zorgvuldige opknapbeurt en vakmanschap.

Enthousiast geworden over dit project?

Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in Deventer. Met een werkgebied in heel Nederland vol prachtige karakteristieke panden en een breed scala aan opdrachtgevers hebben wij een efficiënte en hoogwaardige manier van werken. Voortman schilderwerken is een ambachtelijk en veelzijdig schildersbedrijf in Nederland dat staat voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid.