T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Schilderwerk woonzorgcentrum Bloemendaal

We zijn verheugd om u een glimp te geven van ons recente project bij het woonzorgcentrum Bloemendaal in Borgele, Deventer. Dit project omvatte zorgvuldig en professioneel binnenschilderwerk, waarbij we de binnenruimtes een frisse en levendige uitstraling hebben gegeven. Bekijk onze fotogalerij om de transformatie te zien! 🏥✨

Foto's van voorafgaand en tijdens onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden tijdens dit project

Na dagen van zorgvuldige voorbereiding en deskundig schilderwerk, zijn we enthousiast om u het schitterende resultaat van ons binnenschilderwerk in het woonzorgcentrum Bloemendaal te Borgele, Deventer te presenteren! 🏥 De foto’s laten een warme en uitnodigende omgeving zien. We hebben het interieur verfraaid, inclusief muren, kozijnen, en lijsten, waarbij elk aspect met aandacht en vakmanschap is behandeld. Ontdek in onze fotogalerij de transformatie van dit project en voel de trots en vreugde die wij hebben ervaren bij het voltooien ervan.

Enthousiast geworden over dit project?

Wij zijn een schildersbedrijf gevestigd in Deventer. Met een werkgebied in heel Nederland vol prachtige karakteristieke panden en een breed scala aan opdrachtgevers hebben wij een efficiënte en hoogwaardige manier van werken. Voortman schilderwerken is een ambachtelijk en veelzijdig schildersbedrijf in Nederland dat staat voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en duurzaamheid.