Onderhoud

Jaarlijks

Schilderwerk onderhoud

Weinig mensen weten dat maar liefst 80% van de onderhoudskosten van een woning uitgaan naar kosten voor schilderwerk en dakonderhoud. Wanneer u de juiste aandacht geeft aan dit specifieke onderhoud, dan is de kans een stuk kleiner dat u ineens voor grote uitgaven komt te staan.

Onderhoudwerkzaamheden

Onderzoeken & oplossen

Het onderhouden en bijhouden van schilderwerk is één van de specialismes van Voortman schilderwerken. We kijken hierbij verder dan enkel en alleen de staat en glans van het schilderwerk. Onze vakmensen kijken ook naar de bouwkundige staat van bijvoorbeeld kozijnen, deuren en dorpels. Meer dan eens is ligt hier de oorzaak van schade door houtrot.

Signaleren is één, het probleem vakkundig oplossen en behandelen is twee. In verreweg de meeste gevallen kunnen onze ervaren en vakkundige medewerkers de problemen op relatief eenvoudige wijze oplossen. Mocht het probleem toch groter blijken te zijn, dan kunnen wij zorgen voor een timmerman die schades aan kozijnen, deuren en onderdorpels kan verhelpen.

Wij staan voor u klaar

Hulp nodig?

Uiteraard kunt u Voortman schilderwerken inschakelen op het moment dat er onderhoud gepleegd moet worden aan het schilderwerk van uw woning of appartement. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor periodiek onderhoud. Voor meer informatie, vragen of voor het direct maken van een afspraak neemt u contact met ons op.

Wat vinden onze klanten

Referenties

Wij willen al onze klanten meer dan tevreden houden, dit is ook te zien in onze geweldige score. Wij voeren ons werk met passie en liefde uit en wij zijn super blij dat wij dit met jullie mogen delen!

5/

5

5/5

Beoordelingen uit Google – 53 klanten

Ervaring en professionaliteit

Onderhoudsadvies

Als uw woning of pand mooi in de verf is gezet, wilt u natuurlijk dat dit zo blijft. Goed onderhoud is daarom nodig, dit kan voor zowel binnen als buitenschilderwerk de levensduur verlengen. Daarom geven wij u graag het juiste onderhoudsadvies. Gedegen onderhoud laat de woning of het pand zijn waarde behouden en voorkomt dat er in de toekomst geen onverwachte kosten zijn. Zelf kunt u ook het een en ander doen aan de onderhoud van de schilderwerken.

  • Maak uw schilderwerken ongeveer twee keer per jaar schoon
  • Loop het schilderwerk zo nu en dan is na op vuil, scheurtjes, vocht etc.
  • Laat een professionele schilder het tijdig bijwerken
  • Ventilatie is belangrijk voor de afvoer van vocht en vuil

 

Schildersbedrijf Voortman schilderwerken staat voor u klaar als uw schilderwerk onderhoud nodig heeft. Ons gespecialiseerde vak team kan grote en kleine onderhoudswerken voor u uitvoeren. Wij komen bij u langs om de actuele staat van de schilderwerken te analyseren. Daarna stellen wij een plan op zodat uw schilderwerken weer stralen en er als nieuw uitzien.

Schilderwerken

Houtrot reparatie

Kitten & glaszetten

Traprenovatie