T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Schildersbedrijf in Hattem

Zoek je naar een meesterlijk schildersbedrijf in Hattem en omstreken? Dan zit je bij ons precies goed! Bij Voortman Schilderwerken is jouw project niet zomaar een klus, het is een missie. Met onze diepgaande kennis en jaren van ervaring staan we garant voor absolute topkwaliteit. We gebruiken enkel de beste materialen en technieken om jouw ruimtes te transformeren tot kunstwerken. Wacht niet langer, zet de stap naar excellentie en neem vandaag nog contact met ons op. Jouw schilderdromen zijn bij Voortman in bekwame handen!

Het beste schildersbedrijf in Hattem

Bij Voortman Schilderwerken in Hattem, nemen we al je zorgen weg als het gaat om schilderwerk! Of je nu je woonkamer wilt verfrissen met een nieuwe kleur, de buitenkant van je huis wilt beschermen, of een volledige make-over overweegt, wij staan paraat. Onze expertise omvat zowel binnen- als buitenschilderwerk, het nieuw leven inblazen van oudere woningen en zelfs kleuradvies.

Ontdek de 5 toezeggingen van Voortman:

Topklasse kwaliteit tegen uitdagende tarieven: Gun jezelf ongeëvenaard schilderwerk tegen prijzen die de norm uitdagen.

Langdurige resultaten: Onze schilderprojecten blijven vaak wel 10 jaar in topconditie. Dit betekent een duurzame oplossing waar je op kunt vertrouwen.

Garantie & Service: We hebben zoveel vertrouwen in ons werk dat we tot wel 4 jaar garantie bieden. Als er iets niet naar wens is of bijgewerkt moet worden, staan we paraat om dat kosteloos voor je op te lossen.

Professioneel kleuradvies: Twijfel je over de juiste kleurkeuze? Geen zorgen, onze kleurexperts staan klaar om je te helpen bij het selecteren van het perfecte kleurenpalet voor jouw ruimte.

Efficiënte dienstverlening: We begrijpen dat je kostbare tijd hebt, en we streven ernaar om elk project snel en doeltreffend af te ronden.

schildersbedrijf Apeldoorn

Fantastisch Schilderwerk tegen betaalbare prijzen

Bij ons staat één ding buiten kijf: UITMUNTEND SCHILDERWERK hoort bij jouw budget.

Wij zijn stellig van mening dat TOPKWALITEIT SCHILDERWERK niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Bij ons krijg je eersteklas schilderwerk tegen betaalbare prijzen. Maar we gaan verder dan dat.

Ons streven is om jouw project niet alleen goed, maar BUITENGEWOON te maken. We laten niets aan het toeval over en streven naar niets minder dan PERFECTIE, want we begrijpen dat jij dat verdient. Iedere penseelstreek weerspiegelt de TOEWIJDING en het VAKMANSCHAP dat we in ons werk stoppen.

Maar ons werk beperkt zich niet tot alleen schilderen. We staan voor je klaar, van het begin tot het eind, en zelfs daarna. We zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden, je door het proces te begeleiden en ervoor te zorgen dat alles soepel en naar jouw tevredenheid verloopt. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, omdat we begrijpen dat dit de kern is van een geslaagd project. Jouw tevredenheid is onze voornaamste drijfveer en daarom zijn we altijd bereid om te helpen, ongeacht de situatie.

Benieuwd naar de kosten en wat jouw project vereist? Vraag eenvoudig een offerte aan via de onderstaande link.

Het beste schildersbedrijf in Hattem: Bekijk ons werk

We nodigen je uit om door onze foto’s te bladeren en de kwaliteit van ons werk te zien. We denken dat je het geweldig zult vinden, maar we willen graag dat je het zelf ervaart. 

Schildersbedrijf Almelo

Duurzaam en zorgeloos: ontdek onze 4-jarige garanties.

Bij Voortman Schilderwerken in Hattem staan duurzaamheid en gemoedsrust centraal. Wij beschouwen ons schilderwerk niet slechts als een verflaag, maar als een investering in de toekomst van jouw huis. We zijn er trots op dat onze schilderprojecten doorgaans een levensduur hebben van maar liefst tien jaar. Dit betekent voor jou minder zorgen, minder onderhoud en meer tijd om te genieten van je prachtig geschilderde omgeving.

Maar we gaan verder dan dat. Omdat we volledig overtuigd zijn van de uitmuntendheid van ons werk, bieden we een robuuste garantie van vier jaar. Dat betekent vier jaar lang zorgeloosheid, met het vertrouwen dat als er iets niet helemaal klopt of als er aanpassingen nodig zijn, wij kosteloos paraat staan om het recht te zetten. We doen dit omdat we willen dat je volledig tevreden bent met je project, zowel nu als in de toekomst.

Bij Voortman Schilderwerken beschouwen we hoogwaardig schilderwerk als een langetermijninvestering die waarde toevoegt aan je huis. Met ons als jouw partner krijg je betrouwbare kwaliteit en een garantie die vertrouwen geeft. We zijn er om je bij elke stap te ondersteunen, zodat jouw huis er altijd op zijn best uitziet.

Kleur Je Wereld met Ons: Een Geanimeerde Kijk op Hoe Wij Schilderen in Hattem.

Altijd Aanspreekbaar, Altijd Assisterend. We staan voor je klaar!

Bij Voortman Schilderwerken in Hattem draait alles om jou. Vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van het project, staat de klant centraal in onze aanpak. We begrijpen dat elk schilderproject uniek is en daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We plannen graag een afspraak in om jouw project grondig te bespreken en jouw specifieke wensen en behoeften te begrijpen.

Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van kleuren of twijfelt over de juiste afwerking voor je binnenruimte, ons ervaren team staat paraat om je te ondersteunen en professioneel advies te bieden. We zijn hier om samen met jou de beste oplossingen te vinden die perfect passen bij jouw persoonlijke voorkeuren en stijl.

We begrijpen dat effectieve communicatie essentieel is voor een succesvol project, daarom zijn we altijd gemakkelijk te bereiken. Of je nu de voorkeur geeft aan telefonisch contact of berichten via WhatsApp, we zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

We realiseren ons ook dat tijd en budget belangrijke overwegingen zijn voor elk project. Daarom werken we nauw samen om een planning te ontwikkelen die aansluit bij jouw agenda. We zijn flexibel en doen er alles aan om binnen jouw budget te blijven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bij Voortman Schilderwerken zijn we ervan overtuigd dat een buitengewoon schilderproject begint met een uitstekende samenwerking. Laat ons jouw leidraad zijn in jouw volgende schilderproject en ervaar de kwaliteit die Voortman te bieden heeft.

Kleur je kennis: Veelgestelde Vragen over
Ons schildersbedrijf in Hattem

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Ben je klaar om de wereld te transformeren met kleur? Of je nu een frisse look voor je interieur wilt of je gevel wilt opfrissen, ons team van professionele schilders staat klaar om je dromen waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we leven, kleur en vreugde kunnen brengen in jouw ruimte. We kunnen niet wachten om samen met jou de perfecte kleurenpalet te creëren. Jouw kleurenreis in Hattem begint hier!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af