T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Schildersbedrijf in Olst

Zoek je een kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar schildersbedrijf in Olst en omstreken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! We heten je van harte welkom bij Voortman Schilderwerken, waar jouw project onze prioriteit vormt. Dankzij onze ervaring en vakkennis leveren wij topkwaliteit tegen concurrerende tarieven. Laat ons jouw ruimtes transformeren met ons deskundige vakmanschap en duurzame verfproducten. Waarom zou je nog wachten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw schilderdromen tot leven kunnen brengen!

Het beste schildersbedrijf in Olst

Bij Voortman Schildersbedrijf in Olst maken we van schilderen een eenvoudige en zorgeloze ervaring! Of je nu jouw woonkamer een make-over wilt geven, de buitenkant van je huis wilt beschermen of een volledige renovatie voor ogen hebt, wij staan paraat. Wij zijn specialisten in binnen- en buitenschilderwerk, het opfrissen van verouderde woningen en bieden zelfs kleuradvies.

Pluk de vruchten van Voortman’s 5 garanties:

  1. Uitmuntende kwaliteit tegen schappelijke prijzen: Trakteer jezelf op eersteklas schilderwerk tegen concurrerende prijzen.

  2. Duurzaamheid: Onze schilderklussen gaan vaak wel tot 10 jaar mee. Wij bieden je een toekomstbestendige oplossing.

  3. Garantie en Aftercare: We staan volledig achter ons werk, dat we een garantie van wel 4 jaar bieden. Als er iets fout gaat of er iets bijgewerkt moet worden, lossen we dat kosteloos voor je op.

  4. Kleuradvies: Moeilijkheden met je kleurkeuze? Maak je geen zorgen, onze kleurspecialisten staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte kleurenpalet voor jouw ruimte.

  5. Efficiënte service: We waarderen je tijd, dus streven we ernaar om elk project in een vlot tempo af te ronden.

Uitmuntend schilderwerk voor een betaalbare prijs

Bij ons is de overtuiging dat superieur schilderwerk niet per se een fortuin hoeft te kosten. We bieden je bij Voortman Schildersbedrijf in Olst hoogstaande kwaliteit tegen schappelijke tarieven. Maar we bieden meer dan alleen topkwaliteit.

We doen ons uiterste best om je project er niet alleen goed uit te laten zien, maar regelrecht verbluffend. We houden ons niet in en streven naar perfectie, omdat we geloven dat je niets minder dan dat verdient. We laten onze ambachtelijkheid en passie voor ons werk doorschijnen in elk detail van je project.

We zien onszelf niet alleen als schilders. We zijn er voor je, van begin tot eind, en zelfs daarna. We zijn er om al je vragen te beantwoorden, je door het hele proces te leiden en ervoor te zorgen dat alles soepel en naar tevredenheid verloopt. Persoonlijk contact is voor ons van groot belang, omdat we begrijpen dat dit de basis is voor een succesvol project. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en daarom zijn we altijd klaar om te helpen, wat er ook nodig is.

Ben je benieuwd naar de kosten en benodigdheden voor jouw project? Vraag dan simpelweg een offerte aan via de link hieronder.

Het beste schildersbedrijf in Olst: Bekijk ons werk

We nodigen je uit om door onze foto’s te bladeren en de kwaliteit van ons werk te zien. We denken dat je het geweldig zult vinden, maar we willen graag dat je het zelf ervaart. 

Olst buitenkant

Buiten Olst

Buitenmuren Olst

Muren Olst

Schilderen binnen olst

Woonkamer Olst

Muren schilderen olst

Trap Olst

Plafond olst

Schilderwerk Olst

Winter schilderen olst woonkamer

Winter schilderen olst woonkamer

Bestendig en onbezorgd: ontdek onze garantie van 4 jaar.

Bij Voortman Schildersbedrijf in Olst staan we voor bestendigheid en gemoedsrust. Ons schilderwerk is meer dan alleen een verflaag; het is een toekomstgerichte investering in je huis. We zijn erop trots dat ons schilderwerk doorgaans tot wel 10 jaar standhoudt. Dit betekent minder stress voor jou, verminderd onderhoud en meer ruimte om te genieten van je schitterend geschilderde interieur.

Maar we doen meer dan dat. Omdat we volledig achter de superioriteit van ons werk staan, bieden we je een uitgebreide garantie van wel 4 jaar. Dat zijn vier jaren van gemoedsrust, wetende dat als er iets fout gaat of er iets bijgewerkt moet worden, wij er zijn om het kosteloos voor je op te lossen. We doen dit omdat we willen dat je volkomen tevreden bent met je project, zowel nu als in de toekomst.

Bij Voortman Schildersbedrijf geloven we dat uitstekend schilderwerk een langetermijninvestering is die waarde aan je huis toevoegt. Met ons als je partner krijg je duurzame kwaliteit en een garantie die rust geeft. We zijn er om je te assisteren bij elke stap, ervoor zorgend dat je woning er altijd op zijn best uitziet.

Kleur Je Wereld met Ons: Een Geanimeerde Kijk op Hoe Wij Schilderen in Olst.

Constant beschikbaar, altijd ondersteunend. Wij staan voor je klaar!

Bij Voortman Schilderwerken, in Olst, staan we voor een klantgerichte aanpak. Vanaf het allereerste interactiemoment tot de voltooiing van de klus, ben jij als klant onze hoofdprioriteit. We erkennen de uniekheid van elk schilderproject en hechten daarom veel waarde aan persoonlijk contact. We maken er een punt van om jou te bezoeken om samen jouw project te bespreken en je specifieke verlangens en behoeften te adresseren.

Of je nu moeite hebt met het kiezen van kleuren of onzeker bent over welke afwerking het best bij je interieur past, ons ervaren team staat klaar om te helpen en professioneel advies te bieden. Wij zijn er om samen met jou de meest passende oplossingen te vinden die aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en stijl.

We begrijpen dat goede communicatie de kern vormt van een succesvol project, vandaar dat we altijd gemakkelijk te bereiken zijn. Of je ons nu wilt opbellen of een bericht wilt sturen via WhatsApp, we staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen.

Ook zijn we ons bewust van het feit dat tijd en budget cruciale elementen zijn bij elk project. Daarom werken we nauw met je samen om een planning op te stellen die in lijn ligt met jouw agenda. We tonen flexibiliteit en doen ons uiterste best om binnen jouw budget te blijven, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Bij Voortman Schilderwerken zijn we ervan overtuigd dat een fantastisch schilderproject begint met een fantastische samenwerking. Laat ons jouw partner zijn in je volgende schilderproject en ervaar de Voortman-standaard.

Kleur je kennis: Veelgestelde Vragen over
Ons schildersbedrijf in Olst

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Ben je klaar om de wereld te transformeren met kleur? Of je nu een frisse look voor je interieur wilt of je gevel wilt opfrissen, ons team van professionele schilders staat klaar om je dromen waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we leven, kleur en vreugde kunnen brengen in jouw ruimte. We kunnen niet wachten om samen met jou de perfecte kleurenpalet te creëren. Jouw kleurenreis in Olst begint hier!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af