T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Schildersbedrijf in Rijssen

Zoek je een hoogwaardig schildersbedrijf in Rijssen en omgeving, dat ook nog eens gunstig geprijsd is? Dan heb je ons gevonden! Hartelijk welkom bij Voortman Schilderwerken, waar jouw project centraal staat. Dankzij onze brede ervaring en diepgaande kennis leveren we uitmuntende kwaliteit tegen competitieve tarieven. Laat ons jouw ruimtes transformeren met onze professionele vaardigheden en duurzaam verfmateriaal. Wat houdt je nog tegen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw schilderdromen tot leven kunnen brengen!

Het beste schildersbedrijf in Rijssen

Bij Voortman schildersbedrijf in Rijssen, zetten we in op een zorgeloze en makkelijke schilderervaring! Of je jouw woonkamer nu een frisse uitstraling wilt geven, de buitenzijde van je huis wilt beschermen of een complete opknapbeurt in gedachten hebt, wij zijn er voor je. We bieden zowel binnen- als buitenschilderwerk, frissen oude panden op en adviseren zelfs bij het kiezen van de kleuren.

Ontdek de 5 beloften van Voortman:

  1. Uitmuntende kwaliteit tegen competitieve tarieven: Beleef het genot van eersteklas schilderwerk dat zich onderscheidt van de competitie, zonder dat het je te veel kost.

  2. Duurzaamheid: We zorgen ervoor dat ons schilderwerk vaak tot wel 10 jaar meegaat. Dit betekent een toekomstgerichte oplossing waar je lang plezier van hebt.

  3. Garantie & Service na verkoop: We zijn zo zeker van onze dienstverlening dat we tot wel 4 jaar garantie bieden. Als er iets misloopt of er correcties nodig zijn, lossen wij dit zonder extra kosten voor je op.

  4. Kleuradvies: Worstel je met het kiezen van de juiste kleur? Geen nood, onze kleurenspecialisten helpen je bij het selecteren van de ideale kleurenpaletten voor jouw ruimte.

  5. Efficiënte service: We waarderen jouw tijd en streven ernaar om elk project in een snel tempo af te ronden.

schildersbedrijf Apeldoorn

Ons motto is simpel: Fantastisch Schilderwerk tegen betaalbare prijzen

Bij ons hoef je niet te geloven dat voortreffelijk schilderwerk onbereikbaar is door hoge kosten. Bij ons krijg je excellente kwaliteit tegen prijzen die binnen jouw bereik liggen. Maar daar stopt het niet. Wij gaan verder dan enkel het leveren van uitzonderlijke kwaliteit.

We laten geen steen onberoerd om jouw project niet enkel goed, maar regelrecht adembenemend te maken. We zijn niet terughoudend en zetten ons in voor perfectie, omdat we beseffen dat jij niets minder dan dat verdient. Elk detail van jouw project weerspiegelt ons vakmanschap en de passie die we voor ons werk hebben.

Onze betrokkenheid strekt zich verder uit dan enkel het schilderwerk. We zijn er voor jou, vanaf het eerste gesprek tot het afronden van het project, en zelfs daarna. We staan klaar om je vragen te beantwoorden, je door het proces te begeleiden en ervoor te zorgen dat alles vlot en volgens jouw wensen verloopt. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering, omdat we begrijpen dat dit essentieel is voor een succesvol project. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en daarom zijn we altijd bereid om te helpen, ongeacht de uitdaging.

Nieuwsgierig naar de kosten en benodigdheden voor jouw project? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan via de onderstaande link.

Het beste schildersbedrijf in Rijssen: Bekijk ons werk

We nodigen je uit om door onze foto’s te bladeren en de kwaliteit van ons werk te zien. We denken dat je het geweldig zult vinden, maar we willen graag dat je het zelf ervaart. 

Schilder-buiten-dakkapel

Buiten dakkapel Rijssen

Schildersbedrijf-kozijnen-schilderen

Buiten kozijnen schilderwerk Rijssen

Schilder-rijssen-daklijst-voortman

Daklijst Rijssen

Schilders-bedrijf-Glasvlies-rijssen

Glasvlies Rijssen

Voortman-schilder-Rijssen

Schilderwerk Rijssen

Plafond-sauzen-schilder-holten

Binnen rijssen

Duurzaam en zorgeloos: ontdek onze 4-jarige garanties.

Bij Voortman Schilderwerken is onze inzet voor duurzaamheid en gemoedsrust onwrikbaar. Het schilderwerk dat we leveren is niet zomaar een nieuwe verflaag; het vormt een investering in de toekomst van jouw huis. Het vult ons met trots dat ons werk gemiddeld een decennium lang standhoudt. Dit betekent voor jou minder hoofdbrekens, minder onderhoud en meer gelegenheid om te genieten van jouw schitterend geschilderde omgeving.

Maar we nemen geen genoegen met het status quo. Omdat we onvoorwaardelijk geloven in de superioriteit van ons werk, bieden we een riante garantie van 4 jaar. Dat staat gelijk aan vier jaar van geruststelling, met het besef dat als er iets onverwacht gebeurt of als er bijgewerkt moet worden, we klaar staan om het kosteloos voor je te herstellen. We gaan tot deze lengte omdat we willen dat je absoluut tevreden bent met je project, nu en in de toekomst.

Bij Voortman Schilderwerken zijn we van mening dat buitengewoon schilderwerk een langetermijninvestering is die waarde toevoegt aan jouw huis. Met ons als jouw partner, krijg je duurzame kwaliteit en een garantie die vertrouwen inboezemt. We zijn er om je bij elke stap te assisteren, om ervoor te zorgen dat jouw huis er altijd op z’n best uitziet.

Kleur Je Wereld met Ons: Een Geanimeerde Kijk op Hoe Wij Schilderen in Rijssen.

Altijd Bereikbaar, Altijd Behulpzaam. Wij zijn er voor jou!

Bij Voortman Schilderwerken hanteren we een klantcentrische aanpak. Van het eerste contactmoment tot de afronding van het project, je staat als klant altijd voorop. We erkennen dat elk schilderproject zijn unieke aspecten heeft en dat is de reden waarom we persoonlijk contact zo hoog in het vaandel dragen. We maken graag een afspraak om bij je langs te komen en jouw project te bespreken, rekening houdend met jouw specifieke verlangens en behoeften.

Of je nu in de knoop zit met kleuropties of onzeker bent over welke afwerking het beste bij jouw interieur past, ons deskundige team staat klaar om je bij te staan en professioneel advies te bieden. We zijn er om samen met jou de ideale oplossingen te vinden, volledig aangepast aan jouw smaak en stijl.

We erkennen dat communicatie cruciaal is voor een succesvol project, daarom zijn we altijd gemakkelijk te bereiken. Of je ons nu wilt opbellen of een bericht wilt sturen via WhatsApp, we staan klaar om je vragen te beantwoorden en je bij te staan.

We begrijpen ook dat tijd en budget sleutelfactoren zijn voor elk project. Daarom werken we nauwgezet met je samen om een planning op te stellen die in overeenstemming is met jouw agenda. We zijn flexibel en zetten ons in om binnen jouw budget te blijven, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Bij Voortman Schilderwerken zijn we ervan overtuigd dat een fantastisch schilderproject begint met een fantastische samenwerking. Laat ons je begeleiden in jouw volgende schilderproject en ervaar de Voortman-kwaliteit.

Kleur je kennis: Veelgestelde Vragen over
Ons schildersbedrijf in Rijssen

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Ben je klaar om de wereld te transformeren met kleur? Of je nu een frisse look voor je interieur wilt of je gevel wilt opfrissen, ons team van professionele schilders staat klaar om je dromen waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we leven, kleur en vreugde kunnen brengen in jouw ruimte. We kunnen niet wachten om samen met jou de perfecte kleurenpalet te creëren. Jouw kleurenreis in Rijssen begint hier!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af