T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Schildersbedrijf in Wijhe

Wanneer je zoekt naar een schildersbedrijf van topkwaliteit in Wijhe en omstreken, dan zit je bij ons precies goed! Een warm welkom bij Voortman Schilderwerken, waar jouw project bij ons op nummer één staat. Onze rijke ervaring en expertise garanderen een superieure afwerking. Geef je ruimtes een nieuwe dimensie met onze professionele hand en hoogwaardige verf. Waarom aarzel je nog? Neem direct contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw schildervisie tot leven kunnen brengen.

Toonaangevend schildersbedrijf in Wijhe.

Bij Voortman Schilderwerken in Wijhe zetten we alles op alles om jouw schilderervaring naadloos en zonder zorgen te laten verlopen! Of je nu je woonruimte wilt verrijken met een nieuwe kleurtint, de buitenkant van je huis wilt beschermen, of denkt aan een totale transformatie, wij staan voor je klaar. We verzorgen zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk, geven oudere woningen een frisse make-over en bieden tevens deskundig kleuradvies.

Ontdek de vijf zekerheden van Voortman:

Superieure kwaliteit: Verwacht niets minder dan topklasse schilderwerk, dat zich onderscheidt in de markt.

Duurzaamheid: Ons schilderwerk gaat doorgaans tot wel 10 jaar mee, wat betekent dat we een langetermijnoplossing bieden die jou voordeel oplevert.

Garantie & Nazorg: Zo overtuigd van onze expertise, bieden we tot 4 jaar garantie. Mochten er onverhoopt punten zijn die aandacht vereisen, dan zorgen wij voor een snelle en kosteloze oplossing.

Kleuradvies: Moeite met het bepalen van de juiste kleur? Laat onze kleurspecialisten je assisteren in het vinden van het ideale kleurenpalet voor jouw ruimte.

Efficiënte service: Omdat we weten hoe kostbaar je tijd is, zorgen we ervoor dat elk project met zorg en snelheid wordt afgerond.

schildersbedrijf Apeldoorn

Ons principe: Goed schilderwerk voor een eerlijke prijs.

We zijn overtuigd dat uitmuntend schilderwerk hand in hand gaat met waarde. Bij ons ontvang je topkwaliteit zonder concessies. Maar we bieden meer dan alleen topkwaliteit.

We zetten alles op alles om jouw project niet enkel goed, maar absoluut verbluffend te maken. We streven naar niets minder dan perfectie, wetende dat jij het allerbeste verdient. Elk detail van jouw project reflecteert ons vakmanschap en de passie waarmee we werken.

Maar onze dienst stopt niet bij het schilderwerk. We staan voor je klaar, vanaf de start tot de afronding, en zelfs daarna. Om jouw vragen te beantwoorden, je bij te staan in het proces en te zorgen dat alles naadloos en conform je wensen verloopt. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, omdat we weten dat dit cruciaal is voor een geslaagd project. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en daarom zijn we er altijd om je te ondersteunen, in elke situatie.

Nieuwsgierig naar wat jouw project inhoudt op het gebied van investering en benodigdheden? Vraag dan simpelweg een offerte aan via de link hieronder.

Het beste schildersbedrijf in Wijhe: Bekijk ons werk

We nodigen je uit om onze fotogalerij te bekijken en zelf de kwaliteit van ons werk te beoordelen. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn, maar het liefst laten we je dat zelf ontdekken.

Fotografie van Voortman Schilderwerken (81)

Schilderwerk plafond in Deventer

Betrouwbaar en zonder zorgen: maak kennis met onze garantie van 4 jaar.​

Wij geloven dat superieur schilderwerk niet gelijk hoeft te staan aan exorbitante kosten. Bij ons krijg je topkwaliteit zonder compromis. Maar onze dienstverlening gaat verder dan enkel kwaliteit.

We zijn vastberaden om jouw project niet alleen indrukwekkend, maar ronduit spectaculair te maken. Ons streven naar perfectie is ongeëvenaard, omdat we weten dat jij enkel het beste verdient. Elk detail van jouw project draagt onze toewijding en passie voor ons vak.

Onze inzet eindigt niet bij het afronden van het schilderwerk. Vanaf de start tot na de oplevering, wij staan voor je klaar. Om al je vragen te beantwoorden, je door het hele traject te begeleiden en te waarborgen dat alles naadloos en volgens jouw wensen verloopt. Persoonlijk contact is voor ons essentieel, omdat dit de sleutel is tot een succesvol project. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal, en we zijn altijd beschikbaar om te ondersteunen, in welke situatie dan ook.

Nieuwsgierig naar wat jouw project zou omvatten qua investering en benodigdheden? Vraag dan simpelweg een offerte aan via de link hieronder.

Bekijk onze animatievideo

Altijd Bereikbaar, Altijd Behulpzaam. Wij zijn er voor jou!

Bij Voortman Schilderwerken staat de klant centraal. Vanaf het eerste gesprek tot de afronding van het werk, jij neemt een vooraanstaande plaats in. Elk schilderproject is uniek, en daarom is directe communicatie met jou zo essentieel. Graag bezoeken we je thuis om jouw project grondig door te nemen en exact te voldoen aan jouw specifieke wensen.

Twijfel je over de perfecte kleur of de ideale afwerking voor jouw ruimte? Ons ervaren team is er om je te begeleiden en vakbekwaam advies te geven. We werken samen om de beste oplossingen te vinden die aansluiten bij jouw unieke stijl en smaak.

Goede communicatie vormt de hoeksteen van een geslaagd project. Daarom zijn we altijd vlot bereikbaar, of je nu kiest voor een telefoontje of een bericht via WhatsApp. Jouw vragen en feedback zijn voor ons van groot belang.

We waarderen dat zowel tijd als budget sleutelfactoren zijn. Samen met jou creëren we een tijdlijn die aansluit bij jouw planning. Flexibiliteit staat voorop en we streven ernaar om de kosten in lijn te houden met jouw budget, terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Bij Voortman Schilderwerken geloven we dat een succesvol schilderproject gebaseerd is op een sterke samenwerking. Wordt partner in jouw komende schilderavontuur en ontdek het Voortman-verschil.

FAQ

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Wil je met kleur een nieuwe sfeer creëren? Of het nu binnen of buiten is, ons deskundige team staat voor je klaar. Neem contact op en start vandaag nog jouw kleurenreis in Wijhe!

 
Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af