T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Deuren schilderen

Deuren zijn vaak de eerste indruk die iemand krijgt van een ruimte en kunnen het karakter van een huis bepalen. Bij Voortman Schilderwerken zien we deuren niet als een simpel oppervlak, maar als een kans om stijl, persoonlijkheid en vakmanschap te tonen. Elke deur heeft zijn eigen verhaal en verdient een afwerking die zowel beschermend als  aantrekkelijk is.

De kunst van deuren schilderen

De kunst van deuren schilderen gaat veel verder dan alleen een likje verf. Jouw deuren zijn immers het visitekaartje van je woning, en bij Voortman Schilderwerken begrijpen we dat als geen ander. Overweeg de volgende punten wanneer je besluit om je deuren onder handen te nemen:

  • Eerste Indruk: Mensen zien je deur vaak als eerste. Een fris geschilderde deur kan wonderen doen voor de uitstraling van je woning of kamer. Wil je gasten verwelkomen met een statement of kies je voor ingetogen klasse? Wij helpen je de perfecte toon te zetten.

  • Duurzaamheid: Onze gebruikte verftechnieken en topkwaliteit materialen zorgen ervoor dat je deur niet alleen prachtig, maar ook bestand is tegen slijtage, weer en tijd. Je investeert niet alleen in esthetiek, maar ook in levensduur.

  • Deskundig Advies: Kleurkeuze kan overweldigend zijn. Donker of licht? Mat of glanzend? Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, zodat jouw deur precies de uitstraling krijgt die jij voor ogen hebt.

  • Afwerking en Detail: Het zit hem in de details. Van de voorbereiding tot de afwerking, wij zorgen ervoor dat elk aspect van het schilderproces met zorg en precisie wordt uitgevoerd.

Kies voor een partner die begrijpt wat jouw deuren nodig hebben. Voortman Schilderwerken transformeert niet alleen deuren, maar ook de algehele sfeer van jouw ruimte. Ben je klaar om een statement te maken?

Deuren for and after Lochem

De 5 belangrijkste redenen om Voortman te kiezen

1. Topkwaliteit & Betaalgemak: Ervaar superieur binnenschilderwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Uniek: gespreid betalen mogelijk tot wel 12 maanden.

2. Lange Levensduur: Ons vakwerk houdt stand voor meer dan een decennium, een investering die de tand des tijds weerstaat.

3. 4-Jaar Garantie met Jaarlijkse Check: Onze overtuiging in ons vakmanschap vertaalt zich in een vierjarige garantie, inclusief een jaarlijkse inspectie om de kwaliteit te waarborgen.

4. Deskundig Kleuradvies: Kiezen wordt eenvoudig met onze kleurspecialisten die je helpen het ideale palet voor jouw interieur te vinden.

5. Tevredenheidsgarantie: Voor ons staat de klant voorop. Niet 100% tevreden? Dan krijg je je geld terug, tot 12 maanden na oplevering.

Zie het verschil met Voortman Schilderwerken en vraag nu jouw offerte aan.

Ons schilderwerk

schildersbedrijf-voortman-laurens

Patroonbehang

We zetten jouw op de 1e plaats

Bij Voortman Schilderwerken draait alles om jou. Vanaf het allereerste contactmoment tot de laatste penseelstreek; jouw ideale deuren zijn waar wij naar streven.

Iedere deur heeft zijn eigen karakter en vraagt om een specialistische aanpak. Dat begrijpen wij. Daarom bezoeken we je persoonlijk om jouw specifieke wensen en vereisten voor het schilderwerk grondig te bespreken.

Het vinden van de juiste kleur voor je deuren kan een uitdaging vormen. Maar met onze expertise wordt dit keuzeproces een stuk gemakkelijker, en zorgen we ervoor dat je deuren de sfeer uitstralen die jij voor ogen hebt.

Voor ons is heldere communicatie een gegeven. Of je nu een telefoontje prefereert of een appje wilt sturen, we zijn er voor je. Samen plannen we het schilderproces zodat dit optimaal aansluit op jouw planning, zonder in te leveren op kwaliteit.

Maak de keuze voor Voortman Schilderwerken en zorg ervoor dat je deuren er weer als nieuw uitzien.

Bekijk onze animatievideo over onze werkwijze

Onze Awards en keurmerken

Deuren zijn meer dan functionele toegangspunten; ze vormen het visitekaartje van je woning. Bij Voortman Schilderwerken weten we dat elk detail – van kleurkeuze tot penseelstreek – telt in het creëren van dat perfecte visitekaartje. Ons trotse bezit van het ‘Betere Schilder’ keurmerk en de diverse Trustoo awards zijn een stille getuige van onze niet-aflatende toewijding aan kwaliteit.

Met het ‘Betere Schilder’ keurmerk, tonen we aan dat voor ons kwaliteit meer is dan een belofte; het is een garantie. Dit wordt nog eens bevestigd door de vele lovende recensies die we hebben mogen ontvangen op Trustoo.

Of je nu een moderne flair wilt toevoegen of juist gaat voor een klassieke charme voor je deuren, met Voortman Schilderwerken worden ze de blikvangers van je huis.

Vertrouw op Voortman Schilderwerken voor deuren die niet alleen opvallen, maar ook langdurig schitteren, gesteund door een erkende kwaliteitsnorm.

Veelgestelde vragen

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Heb je vragen? Wil je met ons praten? Bel of mail ons. We helpen je graag!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af