T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van extra korting in de zomerweken!

Kozijnen schilderen

Kozijnen schilderen is meer dan alleen een likje verf aanbrengen; het gaat om bescherming, duurzaamheid en natuurlijk het uiterlijk van jouw woning of bedrijfspand. Bij Voortman Schilderwerken begrijpen we dit als geen ander. Als je kiest voor ons, kies je niet alleen voor een frisse uitstraling, maar ook voor vakmanschap dat jouw kozijnen jarenlang beschermt tegen weer en wind. Laten we samen jouw kozijnen die make-over geven die ze verdienen!

Kozijnen schilderen via Voortman

Je kozijnen zijn niet zomaar een detail van je woning; ze spelen een cruciale rol in de algehele uitstraling en bescherming. Daarom bieden we bij Voortman Schilderwerken niet zomaar schilderwerk aan, maar een complete ervaring:

  • Bescherming op de Lange Termijn: Onze verf vormt niet alleen een schild tegen de elementen, maar ook tegen verkleuring en slijtage, zodat jouw kozijnen jarenlang mooi blijven.
  • Expertise in Kleurkeuze: Het kiezen van de juiste kleur kan een uitdaging zijn. Wij helpen je bij het vinden van die perfecte tint die past bij jouw esthetiek én de architectuur van je woning.
  • Duurzame Materialen: Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit verf en materialen, zodat jouw kozijnen niet alleen stralen, maar ook duurzaam beschermd zijn.
  • Efficiënt en Zorgvuldig: We waarderen jouw tijd. Daarom werken we efficiënt zonder in te leveren op de precisie en zorg die jouw kozijnen verdienen.
  • Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Van consultatie tot voltooiing, we zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft en tevreden bent met het eindresultaat.

Investeer in je kozijnen met Voortman Schilderwerken, en ervaar het verschil van vakmanschap en zorg van top tot teen.

schildersbedrijf Apeldoorn

Waarom je voor Voortman moet kiezen

Je kozijnen zijn méér dan een finishing touch aan je huis; ze vormen het karakter en de bescherming ervan. Bij Voortman Schilderwerken zien we kozijnen schilderen niet als een klus, maar als een ambacht:

  • Duurzaam Beschermd: Met onze kwaliteitsverf bieden we weerstand tegen weersinvloeden en voorkomen we vroegtijdige verkleuring, waardoor jouw kozijnen voor vele jaren schitteren.
  • Meesters in Kleur: De juiste kleur selecteren kan overweldigend zijn. Laat ons je gids zijn naar die ideale nuance die zowel jouw persoonlijke smaak als de stijl van je woning eer aan doet.
  • Topkwaliteit Materialen: Alleen het beste is goed genoeg. Daarom kiezen we voor hoogstaande verfsoorten en materialen die zorgen voor een blijvende glans en bescherming.
  • Accuraat en Vlot: Jouw tijd is kostbaar. Wij combineren snelheid met nauwkeurigheid, zodat jouw kozijnen de aandacht krijgen die ze verdienen, zonder onnodige vertraging.
  • Jouw Tevredenheid Voorop: Van het eerste gesprek tot de finishing touch, jouw glimlach is ons doel. We houden je betrokken en zorgen voor een resultaat waar je trots op kunt zijn.

Kies voor Voortman Schilderwerken voor je kozijnen, en voel het verschil van ware vakmanschap in elke penseelstreek.

Ons schilderwerk

buitenschilderwerk - voortmanschilderwerken

Patroonbehang

We zetten jouw op de 1e plaats

Bij Voortman Schilderwerken sta jij centraal. Van het initiële gesprek tot de laatste penseelstreek; jouw droomkozijnen zijn ons ultieme doel.

Elk kozijn is uniek en verdient onze volledige aandacht. Daarom komen we persoonlijk bij je langs om de specifieke eisen en wensen voor het schilderwerk tot in detail te bespreken.

Het kiezen van de perfecte kleur voor je kozijnen kan een uitdaging zijn. Maar met ons deskundig advies wordt deze keuze eenvoudiger en krijgen je kozijnen de perfecte uitstraling die jij voor ogen hebt.

Goede communicatie is onze standaard. Of je nu de voorkeur geeft aan een telefoongesprek of een bericht via WhatsApp, wij staan altijd voor je klaar. We plannen samen de schilderwerkzaamheden zodat ze naadloos in jouw agenda passen, zonder compromissen op het gebied van kwaliteit.

Kies voor Voortman Schilderwerken en geef je kozijnen de behandeling en glans die ze verdienen.

Bekijk onze animatievideo over onze werkwijze

Kwaliteit staat voorop

Kozijnen zijn niet zomaar omlijstingen van je ramen; ze zijn het sieraad van jouw woning. Bij Voortman Schilderwerken begrijpen we dat elk detail, elke penseelstreek en elke kleurkeuze, cruciaal is voor het totaalplaatje. Met onze erkenning van het ‘Betere Schilder’ keurmerk en de meerdere Trustoo awards op onze naam, garanderen we je absolute topkwaliteit.

Het dragen van het ‘Betere Schilder’ keurmerk betekent voor ons dat kwaliteit niet slechts een doel is, maar een belofte. De vele positieve beoordelingen op Trustoo bevestigen dat klanten die deze belofte ervaren hebben, ons van harte aanbevelen.

Of je nu gaat voor een frisse, moderne look of een traditionele uitstraling voor je kozijnen, wij zorgen ervoor dat ze het stralende middelpunt worden van jouw woning.

Kies voor Voortman Schilderwerken en geef je kozijnen de verdiende glans, ondersteund door een onbetwiste kwaliteitsstandaard.

Veelgestelde vragen

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Heb je vragen? Wil je met ons praten? Bel of mail ons. We helpen je graag!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af