T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Plafond schilderen

Plafonds vormen de kroon op je interieur. Met Voortman Schilderwerken krijgt jouw plafond de royale behandeling die het verdient. Ervaar de perfectie in elke penseelstreek en transformeer je ruimte naar een meesterwerk. Ontdek waarom we dé keuze zijn voor een prachtig resultaat

Plafond schilderen: kroon op je interieur

Bij Voortman Schilderwerken draait alles om de details, vooral als het gaat om plafonds. Hier zijn enkele redenen waarom wij de voorkeurskeuze zijn voor veel huiseigenaren:

  • Deskundig Advies: Onze professionals helpen je met het kiezen van de perfecte kleur en afwerking.
  • Hoogwaardige Materialen: We gebruiken alleen de beste verf en tools voor een langdurig en vlekkeloos resultaat.
  • Efficiënte Aanpak: Minimale overlast en snelle resultaten zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Transparante Prijzen: Geen verborgen kosten, alleen eerlijke prijzen voor topwerk.
  • Tevredenheid Gegarandeerd: Jouw tevredenheid staat centraal; we zijn pas klaar als jij helemaal tevreden bent.

Kies voor Voortman en laat je plafond stralen als nooit tevoren!

Schilderwerk plafond

Redenen om Voortman te kiezen

Bij Voortman Schilderwerken zetten we de nieuwe standaard voor plafondschilderwerk. Hier is waarom wij uitblinken:

  1. Uitzonderlijke Kwaliteit & Betaalgemak: Levering van eersteklas binnenschilderwerk tegen concurrerende prijzen. Pluspunt: flexibele betalingsmogelijkheden tot wel 12 maanden.

  2. Duurzaam Resultaat: Vertrouw op ons vakmanschap dat een decennium lang mee gaat, een duurzame esthetische oplossing voor je plafond.

  3. Uitgebreide Garantie: We bieden een garantie van vier jaar met een jaarlijkse kwaliteitscontrole, omdat we geloven in de kwaliteit van ons werk.

  4. Professioneel Kleuradvies: Laat je leiden door onze kleurexperts om de perfecte tint voor je plafond te vinden.

  5. Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Mocht je binnen 12 maanden na oplevering niet volledig tevreden zijn, dan staat onze geld-terug-garantie voor je klaar.

Transformeer je plafond met Voortman Schilderwerken en vraag vandaag nog je offerte aan.

Ons schilderwerk

Schilderwerk Zwolle woonkamer

Patroonbehang

Goede communicatie & persoonlijke aanpak

Bij Voortman Schilderwerken draait alles om jou. Vanaf het allereerste contactmoment tot de laatste penseelstreek; jouw perfect geschilderde plafond is waar wij voor gaan.

Ieder plafond heeft zijn eigen uitdagingen en verdient onze specialistische aandacht. Dat begrijpen wij. Daarom bezoeken we je persoonlijk om jouw specifieke wensen en vereisten voor het schilderwerk gedetailleerd door te nemen.

Het kiezen van de juiste kleur en afwerking voor je plafond kan complex zijn. Met onze deskundigheid begeleiden we je moeiteloos door dit proces, zodat je plafond precies de uitstraling krijgt die jij wenst.

Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Of je nu een telefoontje wilt plegen of liever een berichtje stuurt, wij zijn er voor je. In overleg plannen we het schildertraject zodat het naadloos past binnen jouw agenda, met behoud van onze hoge kwaliteitsnorm.

Kies voor Voortman Schilderwerken en laat je plafond stralen als nooit tevoren.

Bekijk onze animatievideo over onze werkwijze

Onze Awards en keurmerken

Plafonds zijn meer dan enkel de bovenkant van een ruimte; ze bepalen in grote mate de sfeer en uitstraling van je interieur. Bij Voortman Schilderwerken begrijpen we dat elk aspect – van de kleurkeuze tot de afwerking – essentieel is om die perfecte ambiance te creëren. Onze erkenning door het ‘Betere Schilder’ keurmerk en de diverse Trustoo awards onderstrepen onze onwankelbare toewijding aan topkwaliteit.

Met het ‘Betere Schilder’ keurmerk laten we zien dat kwaliteit bij ons geen loos begrip is, maar een vaststaand gegeven. De vele positieve recensies op Trustoo bevestigen onze consistent hoge standaard.

Of je nu een strak, modern plafond ambieert of een traditioneel, gedetailleerd design, met Voortman Schilderwerken wordt elk plafond een kunstwerk op zich.

Kies voor Voortman Schilderwerken voor plafonds die niet alleen de aandacht trekken, maar ook blijvend indruk maken, ondersteund door bewezen vakmanschap.

Veelgestelde vragen

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Heb je vragen? Wil je met ons praten? Bel of mail ons. We helpen je graag!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af