T. 06 40 96 08 67

E. info@voortmanschilderwerken.nl

Profiteer van 20% Winterkorting op Schilderwerk! Vraag nu Buiten Schilderwerk aan voor 2025!

Schildersbedrijf in almelo

Op zoek naar een professioneel en betaalbaar schildersbedrijf in Almelo en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Voortman Schilderwerken staat jouw project centraal. Met onze uitgebreide ervaring en expertise leveren wij topkwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Laat ons jouw ruimtes transformeren met vakmanschap en hoogwaardige verfproducten. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw schilderwensen werkelijkheid te laten worden!

Het beste schildersbedrijf in Almelo

Bij Voortman schildersbedrijf in Almelo, zorgen we ervoor dat schilderen eenvoudig en zonder hoofdpijn wordt! Of je jouw living wilt opfrissen met een andere kleur, de buitenkant van je woning wilt beschermen of een algehele opknapbeurt in gedachten hebt, wij zijn er om jou bij te staan. We zijn ervaren in zowel interieur- als exterieurschilderwerk, we blazen nieuw leven in verouderde woningen en kunnen je zelfs adviseren over kleuren.

Geniet van de 5 beloften van Voortman:

  1. Uitmuntende kwaliteit tegen concurrerende tarieven: Ervaar superieur schilderwerk tegen tarieven die de markt uitdagen.

  2. Lange houdbaarheid: Ons schilderwerk houdt vaak tot wel 10 jaar stand. Hierdoor garanderen we een duurzame aanpak waar je op kunt rekenen.

  3. Garantie & Nazorg: We hebben zo’n vertrouwen in de kwaliteit van onze diensten dat we tot wel 4 jaar garantie aanbieden. Als iets niet helemaal naar wens is of als er iets bijgeschaafd dient te worden, lossen wij dat kosteloos voor je op.

  4. Kleuradvies: Vind je het lastig om een kleur te kiezen? Geen nood, onze kleurspecialisten ondersteunen je bij het kiezen van het ideale kleurenpalet voor jouw ruimte.

  5. Snelle service: We waarderen je kostbare tijd en streven ernaar om elk project vlot en effectief te voltooien.

schildersbedrijf Apeldoorn

Fantastisch Schilderwerk tegen betaalbare prijzen

Onze toewijding is helder: Voortreffelijk Schilderwerk tegen aangename tarieven

Wij geloven sterk in het feit dat uitstekend schilderwerk niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Bij ons geniet je van topkwaliteit tegen scherpe tarieven. Maar we leveren meer dan alleen superieur schilderwerk.

We spannen ons in om jouw project niet zomaar goed, maar buitengewoon te maken. We laten niets aan het toeval over en mikken op niets minder dan perfectie, omdat we erkennen dat jij dat verdient. Elke penseelbeweging reflecteert de betrokkenheid en het vakmanschap die we in ons werk stoppen.

Maar we doen meer dan alleen schilderen. We zijn er voor jou, van begin tot eind, en zelfs daarna. We zijn er om je vragen te beantwoorden, je door het proces te begeleiden en ervoor te zorgen dat alles soepel en naar jouw tevredenheid verloopt. Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact, omdat we weten dat dit de basis is voor een succesvol project. Jouw tevredenheid is onze voornaamste motivatie en daarom staan we altijd klaar om te helpen, ongeacht de situatie.

Benieuwd naar de kosten en benodigdheden voor jouw project? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan via de link hieronder.

Het beste schildersbedrijf in Almelo: Bekijk ons werk

We nodigen je uit om door onze foto’s te bladeren en de kwaliteit van ons werk te zien. We denken dat je het geweldig zult vinden, maar we willen graag dat je het zelf ervaart. 

Schilder Almelo kozijnen

Schilder Almelo kozijnen

Schilder Almelo fotobehang

Schilder Almelo fotobehang

Schilderwerk buiten in Almelo

Schilderwerk buiten in Almelo

Schildersbedrijf Almelo woonkamer en plafond

Woonkamer en plafond

Kozijnen Almelo

Kozijnen

Binnen schilder Almelo

Binnenwerk

Schildersbedrijf Almelo

Duurzaam en zorgeloos: ontdek onze 4-jarige garanties.

Bij Voortman Schilderwerken, in Almelo, omarmen we duurzaamheid en gemoedsrust. Ons schilderwerk is niet slechts een likje verf; het is een investering in de toekomst van je woning. We zijn trots op het feit dat onze schilderprojecten doorgaans tien jaar meegaan. Dit betekent voor jou minder gedoe, minder onderhoud en meer tijd om volop te genieten van je schitterend geschilderde omgeving.

Maar daar houdt het niet op. Omdat we sterk geloven in de uitmuntendheid van ons werk, bieden we een stevige garantie van 4 jaar. Dat betekent vier jaar zorgeloos genieten, met het vertrouwen dat als er iets niet pluis is of iets aangepast dient te worden, we er zijn om het kosteloos te corrigeren. We doen dit omdat we willen dat je volkomen tevreden bent met je project, zowel nu als in de toekomst.

Bij Voortman Schilderwerken zien we eersteklas schilderwerk als een langetermijninvestering die toegevoegde waarde oplevert voor je woning. Met ons aan jouw zijde krijg je betrouwbare kwaliteit en een garantie die vertrouwen inboezemt. Wij zijn er om je bij elke stap te begeleiden, ervoor zorgend dat jouw woning er altijd op zijn best uitziet.

 

Kleur Je Wereld met Ons: Een Geanimeerde Kijk op Hoe Wij Schilderen in Almelo.

Altijd Aanspreekbaar, Altijd Assisterend. We staan voor je klaar!

Bij Voortman Schilderwerken,  in Almelo, staat onze werkwijze volledig in het teken van de klant. Vanaf het eerste contactmoment tot de afronding van het project, ben jij als klant het middelpunt. We erkennen dat ieder schilderproject zijn eigen unieke karakter heeft en daarom geven we veel waarde aan persoonlijke interactie. We plannen graag een ontmoeting in om je project grondig te bespreken en jouw specifieke wensen en behoeften te doorgronden.

Of je nu ondersteuning nodig hebt bij het selecteren van kleuren, of onzeker bent over de meest geschikte afwerking voor jouw binnenruimte, ons deskundige team staat klaar om je bij te staan en professioneel advies te leveren. We zijn er om samen met jou de beste oplossingen te ontdekken, volledig afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en stijl.

We onderkennen dat communicatie de sleutel is tot een succesvol project, daarom zijn we altijd makkelijk te bereiken. Of je nu liever een telefoongesprek voert of een bericht stuurt via WhatsApp, we zijn altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden en hulp te bieden.

We realiseren ons ook dat tijd en budget belangrijke factoren zijn voor elk project. Daarom werken we nauw samen om een planning te maken die past bij jouw agenda. We zijn flexibel en doen ons best om binnen jouw budget te blijven, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Bij Voortman Schilderwerken geloven we sterk dat een geweldig schilderproject begint met een uitstekende samenwerking. Laat ons je leiden in jouw volgende schilderproject en ervaar de kwaliteit die Voortman te bieden heeft.

Kleur je kennis: Veelgestelde Vragen over
Ons schildersbedrijf in Almelo

Ons team bestaat uit 9 deskundige en toegewijde schilders, klaar om elk project aan te pakken, groot of klein.

Ons schildersbedrijf in Deventer bedient klanten in Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omliggende gebieden binnen een straal van 50 kilometer.

Voor kleinere projecten kunnen we meestal op korte termijn beginnen. Bij grotere projecten werken we nauw samen met de klant om een geschikt tijdschema op te stellen dat aan hun behoeften voldoet.

Ja, we kunnen werken op basis van uurloon. Dit kan vooral handig zijn voor kleinere projecten of specifieke taken die een flexibele aanpak vereisen.

Absoluut! Of je nu een groot of klein project hebt, we staan klaar om je te helpen. Elk project is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de omvang van het werk.

Telefoon:
06-40960867

E-mail: info@voortmanschilderwerken.nl

Ben je er klaar voor? Neem direct contact op

Ben je klaar om de wereld te transformeren met kleur? Of je nu een frisse look voor je interieur wilt of je gevel wilt opfrissen, ons team van professionele schilders staat klaar om je dromen waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we leven, kleur en vreugde kunnen brengen in jouw ruimte. We kunnen niet wachten om samen met jou de perfecte kleurenpalet te creëren. Jouw kleurenreis in Almelo begint hier!

Lammert Kroes
Lammert Kroes
2023-03-15
Wij zijn bijzonder tevreden ook de omgang met schilders was erg prettig, kwaliteit van het werk is perfect.
Prive Prive
Prive Prive
2023-01-13
Beste van Overijssel en omstreken. Schuurt en lakt als de beste.
Adri Stoop
Adri Stoop
2023-01-12
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Schilderwerken. We hoopten dat ze half januari de werkzaamheden konden uitvoeren, maar ze kwamen zelfs eerder dan gedacht. Wat ons overigens uitstekend uitkwam! Ze hebben prima werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Afspraak is afspraak. Daar houden we van. Als we ooit weer een schilderklus hebben weten we waar we zijn moeten. Voortman Schilderwerken: heel erg bedankt!
Niels Heijink
Niels Heijink
2023-01-09
Vanaf het eerste contact heel prettig. Zondags contact formulier ingevuld, de dag erna werd al contact opgenomen en na bezichtiging op vrijdag direct een uitgebreide, nette offerte ontvangen. Eerste week van januari zijn de vakmensen begonnen en na een week hard, maar wel netjes werken was mijn appartement weer super strak geschilderd. Ook alle beschadigingen die ik had aangewezen zijn netjes hersteld. Schilders zijn zeer beleefd, communicatie verliep prima en ben heel blij met het resultaat wat ze hebben opgeleverd. Zeker een aanrader Voortman schilderwerken!
Wes Rodriguez
Wes Rodriguez
2023-01-05
Top team! Goede en snelle service. En leveren altijd mooi werk af👌
Charlotte Sara
Charlotte Sara
2022-12-05
Galed Voortman en zijn team hebben het buitenschilderwerk van onze woning uitgevoerd. Het houtwerk is van kleurstelling veranderd: van donker naar licht. Het geeft de woning een andere en frisse uitstraling. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De mannen zijn professioneel, vakkundig, netjes en vriendelijk. Tijdens het project werden we goed op de hoogte gehouden over de voortgang. De communicatie is goed, dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend, helaas. We bevelen Voortman Schilderwerken van harte aan. En willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken aan het team.
Eric Van der Swan
Eric Van der Swan
2022-11-23
Professioneel schildersbedrijf, komen de afspraken na en waren de gehele klus stipt op tijd. Pluspunt ze werken zeer secuur en netjes
Arjan Scholten
Arjan Scholten
2022-11-22
Gewoon een goede schilder Doet wat hij belooft en levert net werk. Aanwezige houtrot is vakkundig hersteld. Werken ook zeer netjes en laten geen rommel achter. Zeker een aanrader.
Tomek
Tomek
2022-11-18
Volgende keer geen kanker flyers op mijn vooruit doen als het regent. Kreeg m amper van m'n raam af